sâmbătă, iulie 20, 2024

Giurgiu 2020: „Cum împărțeau Motreanu și Hellvig funcții în ASF? Prima dată, soțiilor!”

Must Read

Pe Facebook, giurgiuvenii care scriu pe pagina Giurgiu 2020 au publicat, în această dimineaţă, un articol incendiar ce arată demagogia şi ipocrizia politică a unor personaje care, potrivit documentelor ataşate, se pare că s-au cam îmbuibat cu bani publici, de multe ori cu sprijinul membrilor familiei.

Din articol reiese că ar fi şi cazul preşedintelui ţinut cu forţa la PNL Giurgiu, Dan Motreanu. Cei de la „Giurgiu 2020” au readus în atenţia publicului un caz scandalos în 2014, când (şi) soţia eurodeputatului PNL Motreanu era angajată la o instituţie de stat şi încasa lunar o sumă fabuloasă!

„Cum împărțeau Motreanu și Hellvig funcții în ASF? Prima dată soțiilor!
Epoch Times România : „Daniela #Motreanu, soţia europarlamentarului PNL Dan Motreanu și președinte al PNL Giurgiu a fost plătită cu 13.178 euro brut ” , arată cei de la Giurgiu 2020 şi ataşează fragmente dintr-o stenogramă, dar şi un articol apărut la vremea respectivă!

CITIŢI AICI: https://www.facebook.com/giurgiu2020/?epa=SEARCH_BOX

Vă sună cunoscut, nu-i aşa? Parcă se cam repetă istoria, în zilele noastre, când instituţiile publice sunt căpuşate cu neamurile, prietenii, clienţii şi susţinătorii PNL, nu?

Ăsta nu mai e dezmăţ pe bani publici, pe banii românilor, domnule moralist Motreanu?!!!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This