luni, iunie 17, 2024

Preşedintele PSD Giurgiu: „PNL a început marea racolare a social-democraţilor, şi la Giurgiu! Nu vă lăsaţi păcăliţi, ameninţaţi, ademeniţi!”

Must Read

Senatorul Niculae Bădălău a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pe acest subiect şi a făcut apel către colegi de a denunţa orice presiune din partea liberalilor.

„La televizor, PNL-iştii se bat cu pumnul în piept că au suficiente „personalităţi” pentru orice funcţie în orice instituţie, pentru alegerile locale şi parlamentare. De asemenea, PNL-iştii se „jură”, în faţa camerelor de luat vederi sau în presa scrisă, că în partidul lor nu va călca vreun picior de social-democrat. Aşa cum ştim, de fapt, lucrurile stau cu totul altfel. Demagogia şi ipocrizia lor sunt fără limită!

În judeţul Giurgiu, de exemplu, dincolo de faptul că foarte mulţi membri ai PNL Giurgiu au trecut şi pe la PSD, a început deja marea racolare a social-democraţilor. Vorbim fie despre primari în funcţie, consilieri locali, fie despre preşedinţi de organizaţii locale ale PSD. Acolo unde nu merge cu binişorul, unde promisiunile lor deşarte nu impresionează, PNL-iştii trec la presiuni şi ameninţări: controale în cascadă, lipsa fondurilor pentru proiecte de dezvoltare, demiteri şi aşa mai departe.

Presiuni sunt exercitate şi asupra unor şefi de deconcentrate sau directori de şcoli. Din declaraţiile acestora, PNL-iştii le fac personal vizite şi încearcă să-i determine să plece de bunăvoie ori, dacă nu, să se supună ordinelor lor, exact ca în vremea odiosului PDL. La fel se întâmplă şi cu primarii social-democraţi giurgiuveni. Chiar dacă PNL nu are ce să le ofere pentru a-i atrage- vedeţi dezastruoasa guvernare!-, încearcă să-i convingă să schimbe „doctrina” prin alte metode.

Vreau să fac un apel, pe această cale, către toţi cei care sunt în situaţia menţionată! Îi rog să denunţe orice fel de presiune şi, de asemenea, să îşi amintească faptul că, deşi li s-a mai promis marea cu sarea de către PDL-PNL, vremurile acelea au fost caracterizate doar de lipsa banilor pentru proiecte, de probleme grave în funcţionarea instituţiilor, de bugete ruşinos de mici alocate de la stat. Exact ca acum. Totul, sub pretextul „crizei economice” care „apare” de fiecare dată când Dreapta preia frâiele ţării noastre!

Aşadar, stimaţi colegi, nu vă lăsaţi păcăliţi, ameninţaţi, ademeniţi! Suntem alături de dumneavoastră şi suntem pregătiţi să luăm toate măsurile ce se impun, inclusiv depunerea unor plângeri penale şi apel la Instanţă, în cazul oricărui abuz de acest gen!„, a scris Niculae Bădălău, pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de caniculă, astăzi şi mâine

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de caniculă, valabil astăzi și mâine, în județul Giurgiu. În...

More Articles Like This