sâmbătă, iunie 22, 2024

Preşedintele PSD Giurgiu: „Acum, la PNL, este doar despre CINE apucă un ciolan mai mare, cu mai multă carne…”

Must Read

Un alt subiect dezbătut, astăzi, în conferinţă de presă, de către preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, s-a referit la schimbările din structurile guvernamentale şi nu numai, făcute pe repede înainte, fără discuţii sau explicaţii, de către partidul aflat la putere, PNL.

„De exemplu, au schimbat Consiliul de Supraveghere al Transelectrica. Preşedinte era, după cum ştiţi, profesorul Mircea Coşea, care n-avea nicio legătură cu politicul. Ce credeţi, au pus în loc băiatul unui PNL-ist(…). În loc să vină cu programe, cu proiecte pentru ţară, principala lor preocupare acum este să schimbe profesioniştii, să-şi angajeze ei protipendada de partid, e coadă la ei la birouri, sunt şi câte 3-4 pe posturi. În ceea ce mă priveşte, nu cred că aţi auzit lucruri din acestea, n-am întrebat pe nimeni în minister cu cine votează, am avut oameni cu care am putut lucra şi asta m-a preocupat(…) Apoi, la Ministerul Educaţiei, gata, au terminat cu reforma, însă organigrama s-a mărit cu 100 de posturi! E aceeaşi poveste ca aia cu <<16.000 de specialişti>>. Unde-au fost specialiştii aceia?”, a spus Niculae Bădălău.

CITEŞTE ŞI: Noul Minister al Educației și Cercetării are cu 95 de posturi mai multe față de câte aveau Educația și Cercetarea la un loc în fostul guvern, potrivit unui proiect de HG. Explicația ministerului: https://www.edupedu.ro/noul-minister-al-educatiei-si-cercetarii-are-cu-116-posturi-mai-multe-fata-de-cate-aveau-educatia-si-cercetarea-la-un-loc-in-fostul-guvern-potrivit-unui-proiect-de-hg/

Social-democratul giurgiuvean a mai declarat că şi la Giurgiu este tot o mare „ciolaniadă”.

„Avem şi noi profesionişti, oameni care şi-au făcut treaba în deconcentrate. Dar, din păcate, şi la PNL Giurgiu este la fel: CINE-apucă un ciolan mai mare, cu mai multă carne, asta-i interesează acum! Totuşi, le recomand prieteneşte să nu se instaleze prea confortabil, să nu ducă prea multe lucruri în birouri, că nu mai este mult până în februarie, până vom depune moţiunea de cenzură!”, a subliniat Niculae Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

A treia zi de cod portocaliu, în județul Giurgiu

Valul de căldură va persista și mâine, iar Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod portocaliu de...

More Articles Like This