sâmbătă, decembrie 2, 2023

Sănătatea, prioritară pentru echipa PSD Giurgiu! Premieră la Spitalul din Bolintin Vale!

Must Read

Atât Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, cât şi secţiile din judeţ, dar şi Spitalul din Bolintin Vale au beneficiat, în mandatul echipei PSD Giurgiu, conduse de Niculae Bădălău şi Marian Mina, de investiţii record, proiecte pe măsură, ce nu au mai fost realizate, implicit câştigate şi bugetate, de la înfiinţarea instituţiilor menţionate.

Un alt succes al social-democraţilor se referă la dotarea Spitalului din Bolintin Vale cu echipamente necesare, astfel încât, astăzi, acolo, a avut loc prima intervenţie chirurgicală, cu noua linie de laparsocopie. Echipamentele au fost achiziţionate din fonduri alocate pentru investiţii, prin Ministerul Sănătăţii, în Guvernarea PSD! Felicitări conducerii unităţii sanitare şi tuturor celor care au susţinut cauza acestora!

Realizările din domeniul sanitar reprezintă un adevăr pe care oricine îl poate verifica, dacă are un minimum de interes serios şi nu doar „ordin pe secţie” ca să critice orice mişcă în partea stângă!

Cu speranţa că noul guvern PDL-PNL n-o să taie TOATE fondurile şi n-o să măcelărească proiectele depuse, câştigate deja, vorbim despre reabilitare, modernizare, dotare, extindere a unităţilor medicale din judeţul Giurgiu. Vorbim despre o infrastructură modernă, pentru servicii medicale de calitate, pe măsură, aşa cum merită toţi giurgiuvenii.

Partidul Social-Democrat, reprezentat la Giurgiu de Niculae Bădălău, Marian Mina şi echipa lor, a reuşit să câştige un proiect foarte mare pentru SJU, clădirile noi, a dotat cu echipamente sanitare secţii întregi, a reabilitat încăperi, vechi imobile, a plătit naveta medicilor, a ajutat la suportarea chiriei de către aceştia!

Iată, un alt succes al social-democraţilor se referă la dotarea Spitalului din Bolintin Vale cu echipamente necesare, astfel încât, astăzi, acolo, a avut loc prima intervenţie chirurgicală, cu noua linie de laparsocopie. Echipamentele au fost achiziţionate din fonduri alocate pentru investiţii, prin Ministerul Sănătăţii, în Guvernarea PSD!

Felicitări conducerii unităţii sanitare, managerului Lucian Horhotă, şi tuturor celor care au susţinut cauza acestuia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GALERIE FOTO: Cum a fost la Giurgiu, de Ziua Naţională? VEZI AICI!

Sute de giurgiuveni din municipiu au sărbătorit împreună, azi, Ziua Naţională a României. Manifestările de 1 Decembrie au debutat...

More Articles Like This