luni, iunie 17, 2024

Niculae Bădălău, despre Alexandru Andrei: Nu eşti, de fapt, un mincinos, când stai 3 ani şi ridici în slăvi liderii PSD şi apoi te aşezi pe partea cealaltă şi îi înjuri?

Must Read

Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a criticat dur foştii colegi care au trădat partidul, cu referire şi la Alexandru Andrei, deputat, care a trecut(înapoi) la PNL.

„Ei susţin că pleacă de la PSD la PNL pentru cetăţean, pentru liniştea lui şi bunăstarea lui. Ştim cu toţii că nu pleacă decât pentru burta lor şi interese personale. Demagogia asta este total neproductivă în politică(…). De ce fac asta? E lipsă totală de caracter, e exact ce spuneau cei din PNL, că „noi cumpărăm, ei negociază”, dar care-i diferenţa?

Şi dumneavoastră(către jurnalişti, n.r.) le spuneţi trădători. Exact. Şi de ce credeţi că fac asta, că o cerea poporul?

Şi eu mi-am cerut scuze faţă de giurgiuveni pentru că l-am promovat pe liste pe Alexandru Andrei. Indiferent de discuţii, cetăţenii îţi dau un mandat pe un partid. Trebuie să îţi respecţi mandatul, chiar dacă ai discuţii politice cu unii sau cu alţii. E trădare când pleci! Mai şi iese şi spune că el pentru popor se sacrifică, că îşi ia şi farfuria din faţă… Mă rog, nu e cazul aici, că e mai mare problema, şi atunci, nu eşti un mincinos? Nu eşti, de fapt, un mincinos când stai 3 ani şi ridici în slăvi, în conferinţe de presă, în faţa dumneavoastră, toţi liderii PSD şi apoi te aşezi pe partea cealaltă şi îi înjuri?

Când spui adevărul?

Oare chiar meriţi să fii în structura asta legislativă sau executivă, când tu, de fapt, abia aştepţi să vii la guvernare ca să-ţi pui toate neamurile pe funcţii? Despre ce vorbim?”, a declarat preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

FOTO/VIDEO: Intervențiile pompierilor giurgiuveni, pe timpul și după codul roșu și portocaliu de vreme severă

În urma fenomenelor meteo periculoase care s-au înregistrat, în această noapte, în municipiul Giurgiu și în mai multe comune...

More Articles Like This