joi, mai 30, 2024

Sprijin pentru municipiul şi judeţul Giurgiu

Must Read

Din nefericire, am avut şi încă mai avem parlamentari care nu doar că NU au făcut ceva concret pentru Giurgiu, pentru cei care i-au trimis acolo, dar se pare că au mai şi pus piedici unor proiecte de dezvoltare. Fie din ambiţie copilărească ori după ce au schimbat… doctrina sau doar fiind supăraţi că nu au mai fost susţinuţi politic pentru vreo funcţie înaltă…

Însă, tocmai ei sunt cei mai gălăgioşi, puşi pe declaraţii belicoase, deci pe distragerea atenţiei de la lipsa lor de activitate, în esenţă.

Suntem convinşi că aţi şi recunoscut personajele, am tot scris despre acestea de-a lungul vremii şi-o să mai scriem.

În tot acest timp, în ultimii 3 ani, senatorul PSD de Giurgiu Niculae Bădălău şi echipa sa de la PSD Giurgiu, prin reprezentanţii autorităţilor judeţene, au reuşit să scoată Giurgiu la lumină.

De la cea mai mare sumă din ţară acordată primarilor, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, pentru infrastructură rutieră, apă-canal, educaţie, la susţinerea proiectelor ambiţioase pentru sistemul de sănătate şi nu numai, şi iată, până la momentul de ieri, când, în şedinţă de Guvern, municipiul a primit una dintre cele mai bune veşti: Energia termică va fi furnizată şi în acest sezon rece!

Acesta, graţie subvenţiei acordate de către Guvernul Dăncilă, în care Niculae Bădălău este ministru al Economiei.

Surse administrative ne-au confirmat faptul că Niculae Bădălău, după discuţii cu primarul Barbu şi în baza solicitării făcute de Consiliul Judeţean, respectiv Prefectura Giurgiu, s-a zbătut pentru ca suma de 7.000 mii de lei să fie alocată, astfel încât giurgiuvenii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire să beneficieze de acest serviciu!

De asemenea, tot datorită implicării lui Niculae Bădălău şi a echipei sale, au primit ieri sume importante şi primarii giurgiuveni!

Aşadar, în timp ce unii se pare că merg pe sloganul Vorbe Nu Fapte, cei care chiar au făcut ceva pentru acest judeţ, poate cel mai mult de până acum, vorbesc mai puţin şi FAC. Iar giurgiuvenii văd asta, cel puţin aceia de bună credinţă şi nu doar puşi să critice de-amorul politicii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Nicolae Barbu şi echipa PSD Giurgiu continuă întâlnirile cu giurgiuvenii. „Giurgiu a stat pe loc, în ultimii 4 ani, iar oamenii vor schimbare”

Echipa de campanie a PSD Giurgiu şi candidatul social-democrat la funcţia de primar, Nicolae Barbu, au mers, seara trecută,...

More Articles Like This