joi, iulie 25, 2024

Diseară, meci important, la Giurgiu! Astra-Dinamo Bucureşti. Jandarmii, la datorie

Must Read

„Cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele A.F.C. Astra Giurgiu și F.C. Dinamo București, care se va disputa sâmbătă, 21 septembrie a.c., începând cu ora 20.30 pe stadionul municipal “Marin Anastasovici” din Giurgiu, Gruparea de Jandarmi Mobilă “Matei Basarab” Ploiești și Inspectoratul de Jandarmi Județean Giurgiu va asigura măsurile de ordine publică, astfel încât toți cei care se vor afla pe arena sportivă să fie în siguranță.

Jandarmii vor fi prezenți în imediata apropiere a stadionului, precum şi pe traseele de deplasare ale suporterilor, cu scopul prevenirii apariţiei unor incidente violente care ar putea afecta climatul de ordine şi siguranţă publică.

Accesul spectatorilor în incinta stadionului va fi permis începând cu ora 18.30 prin locurile special amenajate din Aleea Fabrica de Zahăr și str. Chauncey Hardy, astfel:   

– pentru spectatorii care au bilete la tribuna I – str. Chauncey Hardy;

– pentru spectatorii care au bilete la tribuna a II-a – Aleea Fabrica de Zahăr.

La această partidă, peluza va fi închisă.

Accesul se va realiza doar pe bază de bilete şi invitaţii, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare, Jandarmeria recomandă suporterilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

În această misiune jandarmii sunt sprijiniți de efective din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu, Direcției Poliției Locale, Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu și stewarzi.

RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:

Jandarmeria informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor.

Spectatorilor le este interzis să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum și refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi pază sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afișarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Comunicat de presă Jandarmeria Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This