joi, iulie 25, 2024

Bunuri în valoare de peste 100.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute, descoperite de polițiștii de frontieră din P.T.F. Giurgiu

Must Read

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu au descoperit peste 1700 de articole textile, susceptibile a fi contrafăcute,pe care doi cetățeni turci și un cetățean bulgar au încercat să le introducă ilegal în țară.

„În ultimele 72 de ore, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu au desfăşurat acțiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse contrafăcute, fiind selectate pentru control mai multe mijloace de transport.

Cu ocazia verificărilor amănunțite efectuate, polițiștii de frontieră au descoperit în două autocare, în compartimentele destinate bagajelor și în portbagajul unui autoturism, cantitatea totală de 1.730articole textile,  susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, polițiștii de frontieră au stabilit că posesorii bunurilor sunt doi cetățeni turci și un cetățean bulgar, cu vârste cuprinse între 54 şi 56 de ani. Aceștia au declarat că intenționau să comercializeze bunurile, deşi nu dețineau documente de proveniență pentru acestea.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de 102.110 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 90, alin.1, lit. b din Legea 84/1998, cu modificările și completările ulterioare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, se arată într-un comunicat de presă al ITPF Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This