luni, aprilie 22, 2024

Marian Mina îl face knockout pe Barbu! “Niciun primar de municipiu din România nu se plânge ca domnul Barbu: ca fetiţele, peste tot!”

Must Read

Preşedintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, a fost întrebat, joi, 1 august, în conferinţă de presă, cum comentează declaraţiile lui Nicolae Barbu, preşedinte al PSD municipal, la adresa partidului şi a colegilor săi.

Marian Mina a fost tranşant, reamintindu-i lui Barbu aspecte esenţiale atât referitoare la oraşul nostru, cât şi la Apa Service, Poliţia Locală sau Zona Liberă.

“Problemele giurgiuvenilor nu se rezolvă cu lacul de pe unghii şi sacoul roz. Problemele din municipiu sunt multe şi grave, eu nu ştiu în ce oraş trăieşte domnul Barbu de vorbeşte despre realizările sale. Când e primăvară sunt inundaţii, iarna, deszăpezirea lasă de dorit, problema cu ţânţarii… văd că uşor, uşor vrea s-o paseze către Consiliul Judeţean”, a afirmat Mina.

Cât priveşte subiectul Apa Service, Marian Mina a declarat: “Nu mă interesează să preiau Apa Service la Consiliul Judeţean! Este o societate îngropată, cu probleme, şi nu se justifică în niciun fel preţul la care a scos-o la vânzare. Tot ceea ce a cuprins comunicatul ADI(CITEŞTE AICI) este adevărat. Consider că domnul primar a întins o capcană foarte mare consilierilor locali. El nu are nicio problemă, însă, dacă se pierd bani europeni, consilierii vor răspunde”.

Preşedintele executiv al PSD Giurgiu susţine şi că Nicolae Barbu nu ar fi spus adevărul cu privire la Poliţia Locală. “Dacă vă amintiţi, am declarat public, în 2016, că nu e normal să îi dea pe oamenii aceia afară. Au câştigat în instanţă? Acum să plătească! Domnul Barbu îl acuză pe Lazăr Ciobanu şi spune că a plecat în concediu? El l-a obligat să intre în concediu. Să vină domnul Ciobanu să mă contrazică! Unde suntem aici, în Las Fierbinţi?”, a mai zis liderul social-democrat giurgiuvean.

Referitor la Zona Liberă, Mina a opinat că “este o bătaie de joc” ce se întâmplă acolo. “Te mănâncă şerpii, dacă te duci acolo. A vândut două hale cu o valoare foarte mare la un preţ subevaluat. Cum au putut juriştii să semneze aşa ceva? De aceea se ţine cu dinţii de ele, să poată să-l ţină pe x în funcţie, pe y să-l pună în vreun consiliu de administraţie.

Domnule Barbu, trăim în municipii diferite, se pare. Niciun primar de municipiu nu se plânge aşa ca Barbu. Şi noi, la Consiliul Judeţean am avut şi avem destule probleme, dar nu ne plângem ca fetiţele peste tot.

Dumnealui o ţine una şi bună cu Mina şi Bădălău, că ei sunt de vină.

Nu-mi place să provoc scandal gratuit, nici să ne certăm prin presă, dar consider că am tăcut destul: îi amintesc şi că, în primul său mandat, nu era Mina la Consiliul Judeţean, nu Mina a negociat bugetul la centru cu Asociaţia Municipiilor. Îmi pare rău că am ajuns aici, eu sunt mai tânăr, poate că îmi fierbe sângele mai tare, dar dumnealui? Ar fi trebuit să fie mai echilibrat. Cred că e invers”, a mai declarat, azi, în conferinţă de presă, Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This