miercuri, februarie 21, 2024

SURSE: De ce „bate crivăţul” în sediul PNL Giurgiu? Nu şi-au plătit datoriile la CET! Executare silită, săptămâna asta?!

Must Read

Doamnelor şi domnilor, Marin Anton este un exemplu de şef al unei organizaţii judeţene a unui partid politic. Şi, vă rugăm, puneţi ghilimelele de rigoare la toate cuvintele de după numele lui! Da, şi la cele care vor urma…

Marin Anton este neobosit în a dezvolta PNL Giurgiu. Atât de multe eforturi a depus, încât NU a reuşit să reconstruiască O organizaţie nouă în comunele unde nu mai există de multă vreme. Nici măcar una, de când e preşedinte. Şi sunt multe comune fără o asemenea structură. O recunoaşte chiar el, când se enervează, mai ales… Dar vrea să câştige alegerile!

Lui Marin Anton atât de mult îi pasă de PNL Giurgiu, încât, încet-încet, şi singurii doi-trei primari pe care îi mai avea au început să cocheteze cu liderii celorlalte formaţiuni politice. Dar vrea să câştige alegerile!

Marin Anton atât de mult iubeşte PNL Giurgiu, că a reuşit, după ultima campanie electorală, să dea înapoi statului peste 80.000 de lei, sumă confiscată de Autoritatea Electorală Permanentă(CITEŞTE AICI!), plus 15.000 de lei amendă pentru nerespectarea mai multor articole din legea 334/2006.

E, la naiba, Bădălău şi Mina sunt de vină, dacă nu câştigă el alegerile…

Marin Anton şi-ar da şi viaţa pentru PNL Giurgiu, dar, ce să vedeţi, n-a fost în stare să plătească nici măcar facturile la CET, astfel că iarna, în sediul de pe Mircea cel Bătrân, bate crivăţul… Rău.

Surse din PNL Giurgiu ne-au transmis că datoriile PNL Giurgiu pentru energia termică s-ar ridica la peste 15.000 de lei, iar săptămâna aceasta s-ar putea să intre la executare silită.

De ce, domnilor Bădălău şi Mina nu le-aţi plătit şi ăstora de la PNL Giurgiu facturile? Aşa-i corect? :)))

Marin Anton, atât de priceput este ca preşedinte al PNL Giurgiu, încât şi-a îndepărtat toţi liberalii autentici. Acum, vrea să-i mazilească, mai ales pe cei din Consiliul Judeţean Giurgiu, şi să-i urce acolo pe nişte neica nimeni, adunaţi de pe Facebook, cu 30 de K(AI) frumoşi aşezaţi prin punctele neesenţiale.

Că el, el, Marin Anton este un strateg politic unic în lumea asta!

Atât de priceput este Marin Anton ca inginer, că, după plecarea sa, se pare că pe uşile sediului PNL Giurgiu o să apară nişte lacăte şi afişe de la Fisc… Plus unele mesaje aferente de la Episcopie, eventual: Aici odihneşte PNL Giurgiu, mare organizaţie şi puternică- pe vremuri, Dumnezeu să-i ierte!

Şi cât tupeu are Marin Anton să vorbească despre „falimentele” altora, când, tot surse din PNL ne-au transmis că ar fi reuşit să lase la organizaţia de la Giurgiu o altă datorie, de 970.000 de lei, la un creditor care începe cu EX L(…) şi se termină cu SRL. Ar fi vorba despre un dosar în stare de evaluare, din 2017. Datoria ar fi de 56.000 de lei plus penalităţi de 40.000 de lei, caz ajuns la executor.

Acum, sincer, dumneavoastră, domnule inginer Marin Anton, aţi venit la Giurgiu ca să salvaţi PNL, cum aţi strigat în campania electorală internă, sau s-o îngropaţi definitiv? E retorică asta, mă iertaţi!

Nu, că sigur Bădălău şi Mina sunt de vină!

Doamne, domnule Anton, ce studii ziceaţi că aveţi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

PSD: „Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, valoarea record a investiţiilor publice, în 2023”

„Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, a fost anul trecut valoarea record a...

More Articles Like This