vineri, aprilie 19, 2024

BARBU: Am citit statutul nou. MINA: Poate de la dreapta la stânga…

Must Read

Discuţiile despre rezultatul alegerilor la PSD Giurgiu aproape că nu-şi mai au rostul, poate doar, aşa, din lipsă de subiecte fierbinţi. PSD Giurgiu şi-a ales liderii, echipa îşi vede de treabă, PSD central a decis(nu un singur om, ci toţi cei din Comitetul Executiv Naţional!) că totul a fost corect, deci conform statutului, prin logica faptelor şi a concluziilor.

Însă, dacă preşedintele PSD Giurgiu municipal, Nicolae Barbu, insistă să ţină subiectul „aprins”, să-l mai tocăm şi noi o dată, subiectul adicătelea, cu noi declaraţii oficiale ale celor implicaţi.

În conferinţă de presă, azi, Barbu a spus că s-ar fi bazat pe statutul nou când a contestat organizarea Conferinţei Judeţene a PSD Giurgiu şi că, dacă se dovedeşte că ar fi fost o „înţelegere” între Bădălău şi Dragnea cu privire la acest subiect, atunci el n-ar mai susţine partidul. Sigur, dacă n-aţi uitat şi n-aţi uitat, e a treia sau a patra oară când „ameninţă” cu treaba asta, poate-poate plânge cineva de tristeţe şi deznădejde…

N-a plâns nimeni nici la prima, nici la a doua, nici acum, dar domnul Barbu insistă. „Nu sunt politician!”, a spus din nou şi azi, şi cu asta am putea încheia generos, frumos, cum doriţi, acest articol. Dar ar fi păcat.

O să vedeţi de ce.

Şi tot Barbu a spus că el poate dovedi că a studiat statutul nou şi dacă se dovedeşte că a greşit, îşi va da demisia şi din funcţia de preşedinte al PSD Giurgiu municipal şi din cea de primar. Sigur, conform legii, dacă-şi dă demisia din prima, o pierde automat şi pe a doua. Şi care-i logica? Ar fi una, dar v-o zicem într-un articol viitor.

Dacă, însă, preşedintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, a greşit când i-a spus că a citit statutul vechi, atunci să-şi dea el demisia…

Doamne, Dumnezeule! Chiar că numai „politică” nu-i asta, domnule primar. Copilării, desigur! Cu toate astea, noi l-am sunat pe Marian Mina şi i-am cerut un punct de vedere cu privire la declaraţiile lui Nicolae Barbu. „Rezultatul alegerilor a fost validat în CexN al PSD central, asta înseamnă că a fost respectat statutul! Acuzaţiile astea că ar fi fost o înţelegere… eu zic că nu sunt în regulă, iar domnul Barbu ar trebui să demonstreze, înainte să facă speculaţii sau să lanseze idei din acestea în spaţiul public. Dacă tot spune că este un om serios şi cinstit. În fine, ne-am obişnuit cu atitudinea dumnealui. În privat este într-un fel, în faţa presei altfel… Oricum, am înţeles că a zis că a citit statutul nou. Mă bucur, dar nu cred că a făcut-o corect. Adică, de data asta, îl rog respectuos să îl citească de la stânga la dreapta, nu invers, ca până acum!”, a declarat pentru Giurgiu Net Marian Mina.

Fără alte comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This