vineri, iunie 9, 2023

LET’S DO IT, ROMANIA: Persoanele adulte cu dizabilităţi de la Centrul de Recuperare din Oinacu au dat o mână de ajutor

Must Read

50 de saci de gunoaie au fost adunați de pe plaja din localitatea Gostinu și zona adiacentă plajei, de către  persoane adulte cu dizabilități și personal din cadrul Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din localitatea Oinacu, în cadrul acțiunii Let’s Do It, Romania!, ziua de Curățenie Națională,  organizată în data de 15 septembrie 2018.

“Toți cei 20 de participanți la acțiunea organizată în data de 15 septembrie 2018  au fost entuziasmați pentru că s-au implicat în acțiunea de  ecologizare  a  plajei Gostinu și a zonei adiacente plajei. De altfel, beneficiarii de servicii sociale nu sunt la prima acțiune de acest gen; începând din anul 2016, an în care centrul a fost dat în folosință, în mod constant, voluntar, ei fac curățenie în parcul din localitatea Oinacu  și pe străzile localității în care se află centrul”,   a declarat Arabela Trandafir, șef al Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Oinacu, structură rezidențială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.

În cadrul acțiunii Let’s Do It, Romania!, persoanele  cu dizabilități au dat  un exemplu de implicare civică, un exemplu care se dorește a contribui la construirea unei imagini pozitive a persoanelor cu dizabilități, precum și la prevenirea  și combaterea situațiilor de marginalizare și excludere socială a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

OPINIE: Dacă eşti prost de mic, când eşti mare doar te joci! Atât de disperaţi sunt unii, că au ajuns să CRITICE organizarea unei...

Cred că au trecut mai bine de 2 luni de când vicepreşedintele Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera...

More Articles Like This