duminică, mai 28, 2023

La mitingul de sâmbătă sunt aşteptaţi toţi cei care vor să trăiască într-o ţară liberă

Must Read

Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, preşedinte al Camerei Deputaţilor, a anunţat luni organizarea la Bucureşti, pe data de 9 iunie, de la ora 20,00, a unui miting „împotriva abuzurilor de mai mult timp” şi a încălcării principiilor statului de drept, notează Agerpres.

Decizia a fost luată de Comitetul Executiv Naţional al PSD, iar la miting sunt aşteptate, potrivit lui Dragnea, „sute de mii de persoane”.

Mitingul va fi unul autorizat, „respectând toate procedurile legale”.

„Am avut un Comitet Executiv Naţional în care am discutat despre organizarea mitingului de sâmbătă – 9 iunie, începând cu ora 8,00 seara, în Piaţa Victoriei. Este un miting organizat împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mult timp, este un miting împotriva faptului că democraţia şi statul de drept sunt puse serios sub semnul întrebării, ba putem spune şi mai dur că sunt afectate de câţiva ani buni în România. Facem acest miting pentru a arăta că suntem decişi să mergem până la capăt, pentru ca România să devină o ţară democratică, o ţară unde libertăţile şi drepturile fundamentale ale cetăţenilor sunt respectate, aşa cum scrie şi în Constituţia României şi toate tratatele internaţionale pe care România le-a semnat”, a declarat preşedintele PSD, la finalul reuniunii CExN al formaţiunii.

El i-a invitat la miting pe toţi cei care „doresc să trăiască într-o ţară liberă”.

„Îi aşteptăm pe toţi cei care doresc să trăiască într-o ţară liberă, într-o ţară în care să nu mai fie instituţii aflate sub o teroare, într-o ţară în care din cauza unei propagande toxice uriaşe se pune problema ca o structură nelegitimă, obscură, subterană să paraziteze instituţiile statului, să paraziteze deciziile şi să influenţeze într-un mod ocult decizii importante, să permită abuzuri, să permită intruziuni ilegale şi neconstituţionale în viaţa privată a oricărei persoane, să permită ca cetăţeni români, firme româneşti să fie închise, să permită ca zeci, mii de destine să fie distruse, având nişte interese care nu tot timpul sunt numai din interior”, a argumentat liderul PSD.

Întregul articol, AICI: https://www.agerpres.ro/politica/2018/06/04/dragnea-anunta-organizarea-unui-miting-pe-9-iunie–120081

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GIURGIU: Cod galben de ploi și descărcări electrice, până la ora 23:00

Astăzi, între orele 12:00-23:00, județul Giurgiu se va afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică...

More Articles Like This