joi, decembrie 7, 2023

FOTO: Supershow la Prundu! Un eveniment sportiv de ţinut minte!

Must Read

Peste 120 de sportivi din şapte ţări europene participă, pe circuitul de la Prundu, la Campionatul European BMU de Motocros, etapa a II-a, respectiv CNIR Motocros etapa I.

Un eveniment sportiv de înaltă ţinută, la care au asistat sute de giurgiuveni din Prundu, din comunele învecinate, dar şi din municipiul Giurgiu. Au venit şi oaspeţi din politica şi administraţia giurgiuveană, presă locală şi naţională, iar spectacolul a fost pe măsura aşteptărilor.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

Piloţii, de toate vârstele, sunt din România, Turcia, Bulgaria, Macedonia, Grecia, Moldova şi  Ungaria. Competiţia este organizată de Federaţia Română de Motociclism iar Primăria Prundu este partener principal.

„Este un traseu de motocros pe care s-a organizat prima cursă de Campionat Est- European de 5 ani încoace. Astfel, într-adevăr, se poate spune că şi pentru România, dar mai ales pentru judeţul nostru este un eveniment important. Concursul de motocros a început ieri(sâmbătă, 21 aprilie, n.r.), cu antrenamente, dar şi calificări. Avem sportivi foarte buni, sunt piloţi care participă în campionatul mondial. Ca şi participare, în comparaţie cu alte competiţii, aceasta este una de excepţie. Din 2007, în România nu s-a mai înregistrat o asemenea participare, avem 120 de sportivi. Este o cursă foarte frumoasă şi ne dorim să fim sănătoşi şi să organizăm pe viitor şi alte concursuri de motocros”, a declarat, duminică, 22 aprilie, primarul Cătălin Corbea.

Şi invitaţii săi de la Giurgiu au doar cuvinte de laudă la adresa evenimentului.

„Super-eveniment sportiv, la Prundu! Cu plăcere am răspuns invitaţiei primarului Cătălin Corbea de a merge astăzi la circuitul de motocros din localitatea amintită pentru a asista la un adevărat show oferit de peste 120 de piloţi(…) Felicitări organizatorului principal- Federaţia Română de Motociclism- pentru eveniment, dar mai ales primarului comunei Prundu pentru că a reuşit să aducă în judeţul nostru o competiţie de o asemenea anvergură!”, a scris pe pagina sa de Facebook, preşedintele PSD şi al CJ Giurgiu, Marian Mina.

„Îl felicit pe domnul primar Cătălin Corbea pentru că a reuşit, prin proiecte cu fonduri europene sau de la bugetul local, să facă un circuit de motocros pe care să se desfăşoare competiţii importante. Giurgiu se face auzit, iată, la nivel european şi nu putem decât să fim mândri!”, a scris şi deputatul PSD Cristina Elena Dinu pe pagina sa de Facebook.

TEXT ŞI FOTO: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This