miercuri, februarie 21, 2024

Fără Nicuşor… politica-i pustiu!

Must Read

Mărturisesc un păcat întru iertarea pixului… Sau cum era? Nici nu contează. Că nici Nicuşor nu prea ştie ce zice. Doamne, iartă-l!

Mă amuză maxim Nicuşor Iacob de la PNL Giurgiu- în opinia mea, complet nepotrivit denumit „lider” al grupului consilierilor judeţeni ai PNL. Pe cuvântul meu! Nici nu ştiu care-i mai haios: el, Ionel Dinu sau Costel Buduru? Tind să-l trec pe Nicuşor pe primul loc şi să-l înscriu la IUmor. Măcar se alege şi Giurgiu cu ceva de pe urma lui. Poate aşa mai aude şi de noi Delia (şi-şi va face cruce) sau tipul de la Paraziţii o să mai scoată o piesă potrivită. Şi mai mişto! Cine ştie?

Mărturisesc o deviaţie mică întru iertarea votului consilierilor PNL din Consiliul Judeţean… Ce? N-are efect? Nici nu contează. Oricum, sunt duşi. Ca procent, la alegeri, adicătelea.

De ce m-a amuzat azi Nicuşor cel „#NeAbţinemLaUrgenţeleVoastre? Din oficiu.

Cumva, paradoxal, a şi reuşit, cu ochii ăia de căprior „candid” şi parcă-abia picat în pădure, să mă lămurească ce a vrut el să facă în CJ, ca lider de grup… NIMIC. Doar ce i-a poruncit şeful Anton.

Deci, urmăriţi-mă cu atenţie! Nicuşor Iacob a zis, azi, că dacă de la Mina nu are aşteptări(ce coincidenţă, nici el de la matale), de la Elena Dinu şi de la Nicolae Barbu avea. Aici am plâns toţi… Că el îi apreciază, dar, ce să vedeţi, unul e „ipocrit”, iar celălalt ar trebui să se treacă primul pe „lista ruşinii” pentru că n-ar fi făcut nimic în Giurgiu. În aceeaşi ordine expusă mai sus.

Evident, cu un oarecare masochism pe care mi-l asum când vine vorba despre conferinţele PNL Giurgiu, îl las pe acest personaj să termine ce a învăţat acasă(cu Anton) şi-i zic: ciudat mod aveţi de a … aprecia. Ce anume apreciaţi la cei doi, că tocmai ce i-aţi beştelit?

Auziţi şi voi răspuns, să mai ziceţi că sunt eu tendenţioasă: „Îi apreciez aşa, ca oameni”…

Păi, tocmai ce…

Bravo, Nicuşoare! Acum e clar totul fix ca limpezimea din umoarea apoasă a ochilor matale!

Îi apreciezi ca şi pe giurgiuveni. Că voi îi iubiţi, indubitabil, dar să nu facă cineva ceva pentru ei, că mai pierdeţi voi nişte voturi! Aşa, Nicuşoare, ca şi cu votul din CJ: noi, PNL, nu suntem împotrivă, doar votăm aşa!

Mai că-mi vine să scot o carte cu „citate” din … celebri contemporani şi te pun pe copertă, mă jur!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

O femeie a fost rănită, într-un accident petrecut la Mihăileşti

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, ieri dimineață, în...

More Articles Like This