miercuri, februarie 21, 2024

Președintele PSD Giurgiu îl face knockout pe Anton! Ce întrebări „fierbinți” are Mina pentru președintele PNL Giurgiu?

Must Read

Liderul social-democrat giurgiuvean a „rupt tăcerea”, joi, 19 octombrie, în conferință de presă și i-a adresat președintelui PNL Giurgiu, Marin Anton, o serie de întrebări despre afaceri ce par mai mult decât dubioase. Marian Mina îi cere lămuriri lui Anton inclusiv despre legăturile sale cu Virginia Velican și cu familia acesteia, tot din sectorul financiar, și îi transmite acestuia că și el va continua „serialul” întrebărilor-dezvăluri.

 Vă redăm și noi, mai jos, declarația lui Marian Mina referitoare la Marin Anton:

„Noi, spre deosebire de PNL, încercăm să dezvoltăm acest județ și nu ne place can-can-ul așa cum le place lor. Culmea, vin să vorbească despre alții doi incompatibili care ies și împroașcă cu noroi toată munca noastră, toate realizările noastre din județ. Numai politică nu fac ei acolo, la PNL Giurgiu, dar, în acest context, am și eu câteva întrebări pentru domnul Marin Anton.

De exemplu, să ne spună și noua dacă, din 2012 și până în 2016, împreună cu doamna Velican de la Finanțe refuzau să efectueze returnările de TVA în cazul unor firme și dacă acestea erau nevoite să solicite chiar și de 2-3 ori pe an returnarea de TVA? Aceasta, în condițiile în care activitatea unor dintre societăți depindea de returnarea de TVA respectivă.

Care a fost treaba cu IAS Mihăilești căreia i se refuza returnare TVA, condiționând plata de unele servicii de consultanță? Deci, cum e, domnule Anton, cu factura pentru V&V Trading Company pentru servicii de consultanță?

Apoi, așteptăm să ne mai spună domnul Anton cum a operat SC Maria Grup în Port, pe vremea când Anton era secretar de stat la Transporturi?

Apoi, ne zice și nouă domnul Anton ce se întâmplă cu factura de la SC Romsem SRL de 150.000 de euro? A fost achitată? Este vorba despre bani pentru 1.000 de tone de cereale…

Domnule Anton, cum e cu reclamația pe numele dumitale pentru trafic de influență, făcută de cineva care întâmplător era la acea vreme directorul Agenției Domeniilor Statului?

Îl întreb pe domnul Anton și cine este administratorul Romsem? Cumva Oprea Valeria, sora geamnănă a doamnei Velican? Nu cumva este soția domnului Oprea Marius, șeful direcției economice din Inspectoratului General de Poliție București? Pe care domn Oprea Anton l-a vrut inspector șef la Giurgiu, dar Blaga l-a flituit.

Și cum se face că Anton și Oprea Valeria sunt asociați în nu mai puțin de 10 firme?

E adevărat că SC Maragro SRL, firmă din Buzău, care se ocupă cu procesare și producție legume fructe, a derulat un proiect european prin PNDR, nu? Auziți, dar nu cumva lucrările de construcții au fost făcute în regie proprie și lucrările au fost decontate cu fonduri de la UE? O fi vorba despre fraudă, lucrările or fi fost supraevaluate? Interesant este și cazul celor 200 de hectare de livadă și pădure din Buzău, domnule Anton, în cazul cărora s-au autosesizat autoritățile. Dar cu cele 40 de hectare de teren la Frumușani și suma de… 14.000 de euro hectarul? De ce, domnule Anton, acele sume au fost decontate către Romsem SRL?

Domnul Anton, acest „mama Omida” al Giurgiului vorbește despre schimbări de miniștri, de directori de deconcentrate, când domnia sa a amenințat și a și trecut la fapte cu schimbări peste tot pe unde s-a dus.

Mai nou, trimite presa în tabără prin județ, după balastiere. Unde o vedea domnia sa balastiere… Eu cred că i-a intrat părul în ochi. Dacă el și celălalt, lăutarul al cărui nume nici nu-l știu, vor can-can, să meargă la Capatos în emisiune! Noi vorbim pe lucruri concrete.

Eu cu lăutarii nu stau de vorbă! Lăutarul mai bine să-și plătească datoriile în sat, pentru că strigă lumea după el. Când scrie pe tine 9%, e normal să fii frustrat. Și dacă ești și cel mai prost primar din lume, auzi, să dai tu lucrări fratelui! și să te mai și lauzi în conferințe că ai fost condamnat…. atunci, chiar se explică multe. Multe se explică și când citim adrese ca aceasta(foto jos) scrise, se pare, de un semianalfabet. Asta, dacă nu cumva i le scrie lăutarul…

Dacă sluga Elenei Udrea, cu dosare la DNA și DIICOT vine să ne dea nouă lecții de tot felul, chiar că ne ducem dracului cu toții. Doresc să îi mai transmit domnului Marin Anton că „Era Bica” s-a încheiat! Gata!

Și, de asemenea, îi recomand să se pregătească de noi întrebări, data viitoare. O să vorbim despre Danubiana și Rafo!”, a declarat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

PSD: „Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, valoarea record a investiţiilor publice, în 2023”

„Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, a fost anul trecut valoarea record a...

More Articles Like This