sâmbătă, iunie 22, 2024

Deputatul Răzvan Cuc: „Am fost validaţi de Comitetul Executiv Central şi tot CEx ne poate cere să ne retragem”

Must Read

Giurgiuveanul Răzvan Cuc, fost ministru al Transporturilor a participat la conferinţa de presă a PSD Giurgiu, duminică 18 iunie.

Ceea ce se întâmplă acum pe scena politică ne impune să fim mobilizaţi, dar mai ales uniţi. Fac şi eu apel la raţiune şi la înţelegere. Mă preocupă stabilitatea politică şi cred că puterea unei guvernări de succes stă în forţa unei echipe, nu a unui singur om. Funcţia de ministru mi-a fost dată de PSD, în CEx, la fel şi cea de premier, lui Grindeanu.

Am fost validaţi de Comitetul Executiv Central şi tot CEx ne poate cere să ne retragem. Toţi miniştrii şi-au depus demisiile, însă mergem la birou pentru că, deşi am delegat atribuţiile secretarilor de stat, considerăm că dacă este nevoie de ajutorul nostru pentru proiectele în derulare, îl putem oferi(…).

Am fost aleşi să punem în aplicare programul de guvernare iar cei care ne-au pus acolo, au tot dreptul să ne întrebe ce am făcut sau de ce nu am făcut”, a spus Răzvan Cuc, la Giurgiu,precizând că şi el, ca deputat, va vota moţiunea anti-Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

A treia zi de cod portocaliu, în județul Giurgiu

Valul de căldură va persista și mâine, iar Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod portocaliu de...

More Articles Like This