joi, iulie 25, 2024

Deputatul Alexandru Andrei: Voi vota moţiunea! Din respect faţă de românii care cred în noi

Must Read

Prezent la conferinţa de presă de astăzi, deputatul Alexandru Andrei a declarat:

Este un moment dificil din punct de vedere politic, toţi ochii sunt aţintiţi spre Guvern, spre criza politică generată de unele persoane cu interese altele decât ale românilor. În decembrie 2016, românii au votat masiv PSD, nu premierul, propunerea de premier a fost făcută, ulterior, de partid.

Apoi, în CEx, a fost desemnat Sorin Grindeanu care, împreună cu o echipă de miniştri, să pună în aplicare Programul de Guvernare al PSD. Pentru prima dată, Giurgiu a dat un ministru, pe Răzvan Cuc, a fost o onoare pentru noi să-l avem la Ministerul Transporturilor şi sunt sigur că în continuare va face treabă bună.

Din păcate, ruptura îintre conducerea guvernului şi PSD nu a putut fi gestionată în interior, însă avem acum ocazia să repunem lucrurile pe un făgaş normal pentru ţară.

Voi vota moţiunea pentru a opri această criză, din respect pentru cei care m-au trimis în Parlament, pentru cei care cred în noi şi în Programul nostru de Guvernare”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This