joi, iulie 25, 2024

Mergeţi la meciul Astra-FCSB? Jandarmii giurgiuveni vor fi cu ochii-n patru!

Must Read

Peste 170 de jandarmi din cadrul Grupării  de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu vor asigura luni, 08 mai a.c., măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării partidei de fotbal dintre echipele A.F.C. Astra Giurgiu şi F.C.S.B., anunţă reprezentanţii IJJ Giurgiu.

 Meciul se va disputa începând cu ora 20.30 pe stadionul municipal „Marin Anastasovici” din Giurgiu.

„Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a partidei pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.

Accesul spectatorilor în incinta arenei sportive se va realiza începând cu ora 18.30 prin locurile special amenajate din Aleea Fabrica de Zahăr, str. Chauncey Hardy şi Aleea Plantelor.

Afluirea / defluirea suporterilor şi a spectatorilor se va realiza pe următoarele trasee:

–  pentru suporterii echipei Astra Giurgiu – Aleea Fabrica de Zahăr;

–  pentru suporterii echipei F.C.S.B. – Aleea Plantelor;

– pentru ceilalţi spectatori: tribuna I – str. Chauncey Hardy;  peluză – Aleea Fabrica de Zahăr.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, recomandăm spectatorilor să vină la stadion începând cu ora de deschidere a porţilor și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Totodată, suporterii sunt sfătuiţi să dovedească permanent o atitudine civilizată prin respectarea regulilor stabilite pentru un astfel de eveniment, dând dovadă de respect pentru eforturile depuse de către organizator, jucători şi celelalte instituţii implicate în desfăşurarea acestui ,,spectacol sportiv” în condiţii de siguranţă şi fair-play.

Clubul organizator a pus  în vânzare aproximativ 2.000 de bilete

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Pe această cale, forţele de ordine mulţumesc anticipat spectatorilor pentru comportamentul adecvat, entuziast şi corect de care vor da dovadă şi le urează vizionare plăcută!

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – IJJ Giurgiu”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This