joi, decembrie 7, 2023

GIURGIU: Un concurs special pentru elevi, profesori, dar şi pentru preoţi

Must Read

Reprezentanţii Episcopiei Giurgiu anunţă că, în incinta lăcaşului, în perioada 1decembrie 2016 – 21 mai 2017, prin Protopopiatele Giurgiu, Bolintin Heresti si Mihailesti şi în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Giurgiu, se desfăşoară Concursul Național de Creație Icoana şi Şcoala mărturisirii.

 „Acesta este organizat la nivel national cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel și cu aprobarea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, de Sectorul teologic-educațional al Patriarhiei Române în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice.

Concursul se adresează copiilor, preoților și profesorilor de Religie implicați în Programul naţional catehetic Hristos împărtășit copiilor, precum și celor care se ostenesc la catedră sau la amvonul Bisericii, urmărind să educe copiii pentru a-și construi un viitor în care viața să fie trăită în deplinătatea ei.

Secţiunile concursului: 1. Literatura, 2. Artistica si 3. Multimedia; sunt menite să îi ajute pe elevii participanți să își descopere, prin activități de creație, noi aptitudini, să își formeze deprinderi, să promoveze practici noi privind învățarea şi să realizeze schimbul de experiență între copii”, se arată într-un comunicat de presă transmis recent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This