miercuri, februarie 21, 2024

Salariile din Primăria Giurgiu, cu aproape 50% mai mari

Must Read

Toate măsurile luate de Guvernul Grindeanu– majorarea salariului minim, plus creşterea veniturilor celor din administraţia publică-, dar şi punerea în aplicare a unei decizii a Curţii Constituţionale privind revenirea la unele sporuri, fac ca angajaţii din administraţia locală giurgiuveană să aibă, din martie, venituri mult mai consistente.

Mai exact, a anunţat miercuri, 1 martie, în conferinţă de presă, primarul Nicolae Barbu, salariile vor creşte cu aproape 50%.

„Asta înseamnă peste 100 de miliarde de lei vechi, lunar, pentru bugetul Primăriei, fără deconcentrate. Cheltuielile depăşesc astfel încasările din taxe şi impozite, dar avem sursa de a susţine activitatea prin cota de impozit pe venit de la Direcţia de Finanţe”, a spus Barbu.

Tot legat de acest subiect, a precizat că pentru dezvoltare, sunt pregătite proiecte ce pot fi finanţate prin programe naţionale(PNDL, OG 28), dar şi unele europene. De asemenea, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local de vineri, 3 martie, va fi un proiect cu privire la contractarea unui credit de 32 de milioane de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

PSD: „Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, valoarea record a investiţiilor publice, în 2023”

„Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, a fost anul trecut valoarea record a...

More Articles Like This