luni, iunie 17, 2024

Elena Dinu: Continuă procedura de achiziţionare a mamografului pentru Spitalul Judeţean Giurgiu

Must Read

Fostul manager al unităţii sanitare, actual deputat de Giurgiu Elena Dinu a fost întrebată, la conferinţa de presă de ieri, 12 ianuarie, care este situaţia Spitalului Judeţean de Urgenţă(SJU) Giurgiu în general şi a achiziţionării mamografului în mod special.

„La Spital a rămas o conducere interimară, manager fiind directorul economic, doamna Mihaela Raţă. Sper ca lucrurile să se desfăşoare şi de acum încolo aşa cum începuseră, adică să continue proiectele demarate de mine şi de colegii mei. Menţionez că nu s-au înregistrat probleme deosebite la SJU în perioada cu avertizări meteo şi a fost asigurată de către Consiliul Judeţean deszăpezirea, astfel încât să nu se înregistreze situaţii deosebite”, a spus Dinu.

Referitor la mamograf, un aparat atât de necesar şi solicitat inclusiv prin mii de semnături strânse de asociaţii de profil, Elena Dinu a spus că au fost înregistrate întârzieri din cauza modificării Legii achiziţiilor publice.

„Procedura este, însă, în continuare în derulare, banii sunt, spaţiul este pregătit, doar să se finalizeze verificările apărute odată cu modificarea Legii achiziţiilor. Sigur că mi-ar fi plăcut să fie cumpărat până la sfârşitul anului, aşa cum am promis, însă nu a depins de noi acest lucru”, a menţionat Elena Dinu.

Pentru mamograf Consiliul Judeţean Giurgiu asigură suma necesară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de caniculă, astăzi şi mâine

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de caniculă, valabil astăzi și mâine, în județul Giurgiu. În...

More Articles Like This