joi, decembrie 7, 2023

Răzvan Cuc, despre Programul PSD pentru IMM-uri: „Este un program ambiţios, realist, lucrat de specialişti ai PSD, dar cu sprijinul reprezentanţilor mediului de afaceri”

Must Read

Vicepreşedinte al PSD Giurgiu, candidat la funcţia de deputat Răzvan Cuc a făcut această declaraţie în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate joi, 17 noiembrie.

„Am prezentat până acum Programele PSD pentru Agricultură, Economic, pentru Sănătate şi astăzi a venit rândul celor pentru Mediul de Afaceri, respectiv pentru Tineret. Prin obiectivele prezentate ne propunem întărirea clasei de mijloc, deoarece acum avem mari discrepanţe între clasele sociale.

Ne dorim ca măsurile propuse să fie implementate odată cu finalizarea alegerilor din 11 decembrie şi revenirea PSD alături de aliaţii politici la cârma ţării”, a spus Răzvan Cuc.

Aşadar, el le-a vorbit jurnaliştilor locali toate măsurile propuse de PSD în sectorul mediului de afaceri. Printre acestea se numără: înfiinţarea Ministerului IMM-urilor, Antreprenoriatului şi Turismului, gruparea legislaţiei şi crearea a două Coduri- Economic, respectiv Administrativ.

Totodată, social-democraţii doresc ca până în decembrie 2018, obligaţiile fiscale să fie plătite exclusiv online, cât şi o interconectare a sistemelor informatice din toate instituţiile publice. Tot pentru debirocratizarea sistemului, PSD propune reducerea la jumătate a numărului de taxe până la 1 ianuarie 2018, alcătuirea unui nomenclator de taxe, mai puţine formulare, cât şi înfiinţarea unui departament guvernamental pentru analizarea şi propunerea de măsuri pentru creşterea indicatorilor de competitivitate.

În Programul pentru IMM-uri, PSD propune şi existenţa unui echilibru în activitatea de control, justiţie pentru mediul de afaceri, existenţa unei garanţii de stat pentru oamenii de afaceri.

Răzvan Cuc a prezentat şi măsurile legate de infrastructura de transport, de mediu, turism, energie, investiţii şi impact bugetar.

„Consider că este un program ambiţios, realist, lucrat de specialişti ai PSD, dar cu sprijinul reprezentanţilor mediului de afaceri, este un know-how adus laolaltă şi care propune soluţii concrete pentru toate problemele din acest segment”, a mai spus Răzvan Cuc.

programul-de-guvernare-al-psd-masuri-pentru-mediul-de-afaceri-16-11-2016_1 programul-de-guvernare-al-psd-masuri-pentru-mediul-de-afaceri-16-11-2016_3 programul-de-guvernare-al-psd-masuri-pentru-mediul-de-afaceri-16-11-2016_5 programul-de-guvernare-al-psd-masuri-pentru-mediul-de-afaceri-16-11-2016_10 programul-de-guvernare-al-psd-masuri-pentru-mediul-de-afaceri-16-11-2016_12 programul-de-guvernare-al-psd-masuri-pentru-mediul-de-afaceri-16-11-2016_15 programul-de-guvernare-al-psd-masuri-pentru-mediul-de-afaceri-16-11-2016_34 programul-de-guvernare-al-psd-masuri-pentru-mediul-de-afaceri-16-11-2016_39 programul-de-guvernare-al-psd-masuri-pentru-mediul-de-afaceri-16-11-2016_47 programul-de-guvernare-al-psd-masuri-pentru-mediul-de-afaceri-16-11-2016_51 programul-de-guvernare-al-psd-masuri-pentru-mediul-de-afaceri-16-11-2016_52 programul-de-guvernare-al-psd-masuri-pentru-mediul-de-afaceri-16-11-2016_61

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This