sâmbătă, iunie 22, 2024

Răzvan Cuc: „În loc să vină în sprijinul românilor, Guvernul Tehnocrat blochează legile la Curtea Constituţională!

Must Read

Vicepreşedinte al PSD Giurgiu, candidat la funcţia de deputat, Răzvan Cuc a făcut această declaraţie în cadrul conferinţei de presă de joi, 3 noiembrie.

„Românii sunt interesaţi, fără îndoială, de dispreţul total cu care sunt trataţi de premierul Cioloş cu Guvernul lui Zero Tehnocraţi, asumat de PNL, şi mă refer acum la Ordonanţa privind creşterea salariilor medicilor. Este inadmisibil că ne plângem că n-avem doctori, că ne pleacă specialiştii. Şi, în acelaşi timp, ei, PNL-iştii, pe de-o parte lipsesc la Comisia de Muncă acolo unde a fost analizată Ordonanţa menţionată, şi, mai apoi, ies cu declaraţii că măsura de creştere a salariilor medicilor ar avea un impact devastator asupra economiei.

Dacă dumnealor nu sunt în stare să elaboreze o politică sustenabilă pentru cetăţeni, să se dea la o parte şi să-i lase pe cei care sunt capabili să facă acest lucru! Sigur că nu vom avea medici performanţi dacă nu mărim salariile, dacă nu există un mediu socio-economic stabil, or să tot plece specialiştii să lucreze în alte ţări!”, a spus, mai întâi, social-democratul giurgiuvean.

Pe de altă parte, Răzvan Cuc a menţionat şi un alt aspect, acela al lipsei de susţinere al actualului Executiv faţă de tot ce înseamnă capitalul autohton.

„A fost un proiect la Guvern de acordare a ajutoarelor de stat. Din 36 de firme câte s-au înscris, ştiţi câte au primit de la Tehnocraţii sprijin? Doar şase. Şi, ca să fie tacâmul complet, firmele respective aparţin unor străini… Nu mai înţelegem ce vrea PNL! Oricum, sunt corigenţi după un an de guvernare, dar, culmea, tot pe PSD dau vina… În loc să vină în sprijinul românilor, Guvernul Tehnocrat blochează legile pentru români la Curtea Constituţională!”, a mai spus Răzvan Cuc.

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

A treia zi de cod portocaliu, în județul Giurgiu

Valul de căldură va persista și mâine, iar Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod portocaliu de...

More Articles Like This