joi, iulie 25, 2024

Şeful PNL Giurgiu, criticat dur de tinerii din PSD: Domnul Ştefan e ultimul care să poată ridica privirea şi să vorbească despre moralitate!

Must Read

Şi Răzvan Cuc, dar şi Alexandru Andrei, vicepreşedinţi ai PSD Giurgiu şi candidaţi din partea formaţiunii menţionate la Camera Deputaţilor, au atras şi ei atenţia asupra unor declaraţii făcute, recent, de către Gheorghe Ştefan la adresa unor primari.

Astfel, în conferinţă de presă, joi, 27 octombrie, Răzvan Cuc s-a declarat consternat de atitudinea lui Ştefan, în primul rând faţă de declaraţiile fostului PDL-ist despre Florian Nicolae.

„Noi venim în faţa giurgiuvenilor cu proiecte concrete şi nu cu fumigene, ca alţii. Am rămas consternat de tupeul preşedintelui PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, care, de când a preluat conducerea organizaţiei se poate lăuda cu un lung şir de eşecuri. Am văzut că, la ultima sa conferinţă de presă, a tot vorbit despre moralitate, luând cazul lui Florian Nicolae, îi evalua domnia sa calităţile şi aşa mai departe. Îi amintesc domnului Ştefan de faptul că, timp de 3 ani, a fost prieten cu Mustăţea, apoi n-a mai fost. Apoi, a fost prieten cu Stănişteanu, n-a mai fost, Stănişteanu a plecat din PNL, acum s-a întors. Acum, sincer, domnul Ştefan este ultimul care să poată ridica privirea şi să vorbească despre moralitate”, a zis Cuc.

De asemenea, Răzvan Cuc a criticat dur ultimele afirmaţii ale lui Ştefan despre cei doi primari din Ulmi, respectiv Mihăileşti, despre care am scris şi noi în două rânduri.

Nu ştiu ce vrea să… inducă Gheorghe Ştefan cu asta. Iese cu asemenea ameninţări, în loc să se preocupe de programe pentru un trai mai bun al giurgiuvenilor. Dar, ce zic eu, singurul lui succes îl reprezintă cele… 200 de voturi luate în 2012, pentru nu ştiu ce Partid Agrar. Mai bine ar veni cu măsuri concrete, să spună ce a făcut pentru Giurgiu până acum, decât să inducă ideea că el ar controla Prefectura. Este un lucru foarte grav ce încearcă. Eu sunt convins că prefectul nu va ceda şi că va respecta legea. Acestea sunt lucruri mici ce caracterizează PDL-ul, ei foloseau instituţiile, deconcentratele pentru a pune presiune pe oameni”, a mai spus Răzvan Cuc.

La rândul său, Alexandru Andrei a spus că s-a dovedit deja că „PNL e în pană de idei. Şi la nivel central, dar şi la nivel local”.

„Sunt şi în pană de oameni. Dacă la Bucureşti vin cu oameni de la Bruxelles, la Giurgiu vin cu bucureşteni. Altfel, mă aşteptam să iasă în conferinţe cu lucruri concrete, cu programe, dar ei fac ce ştiu mai bine: aruncă noroi în adversari, dar şi mai grav este că ameninţă colegi din politică. Astea sunt metehnele Guvernului Boc.

Am o întrebare pentru domnul Ştefan, de unde are el informaţii despre primarii pe care i-a ameninţat? Cum a intrat în posesia lor? Eu cred că este o linie foarte subţire între declaraţiile lui şi domeniul penal. Îi reamintesc faptul că Prefectura este o instituţie independentă şi îi transmit şi mesajul că ne vom lupta pe căi legale pentru a ne apăra primarii”, a declarat şi Alexandru Andrei la întâlnirea de azi cu jurnaliştii locali.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This