luni, iunie 17, 2024

FOTO: Tineri, încrezători, sprijiniţi de seniori! Candidaturile din partea PSD la parlamentare, depuse oficial

Must Read

Dosarele candidaţilor PSD la alegerile din 11 decembrie au fost depuse, miercuri, 26 octombrie, la sediul Biroului Electoral Judeţean.

Au venit Răzvan Cuc, Elena Dinu, Alexandru Andrei- pentru Camera Deputaţilor, Cristian Marciu, Cristian Ştenghel şi Cristi Matei- pentru Senat, fiindu-le alături preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

„Sunt alături de colegii mei pentru că sunt oameni care au demonstrat, dar de la care, de asemenea, avem aşteptări mari. Vreau să scot în evidenţă un lucru, acum câţiva ani, dacă vă aduceţi aminte, domnul preşedinte Bădălău a spus că va merge pe mâna tinerilor, că va forma o echipă de tineri. Probabil că unii au râs, la momentul respectiv, uite că nu sunt vorbe-n vânt. Eu şi colegii mei suntem dovada vie că la Giurgiu s-a format o echipă de tineri, promovată, dar care se bazează pe seniorii noştri. Aşteptările oamenilor faţă de parlamentari sunt foarte mari, dar eu sunt convins că ai mei colegi vor contribui la dezvoltarea judeţului Giurgiu!”, a spus Marian Mina.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, candidat pentru Camera Deputaţilor, medicul Elena Dinu s-a arătat, la rândul său, încrezătoare în echipa PSD. „Aşa cum spunea domnul preşedinte Bădălău şi s-a ţinut de cuvânt, venim în faţa giurgiuvenilor pentru Camera Deputaţilor cu o echipă tânără care-şi va pune profesionalismul în slujba giurgiuvenilor şi eu cred că giurgiuvenii merită ca cei care îi vor reprezenta în Parlament să fie oameni dintre ei!”, a subliniat Elena Dinu.

dsc_0305 dsc_0303Vicepreşedinte al CJ Giurgiu, candidat la Senat, Cristian Marciu a spus şi el că, în opinia sa, cele două echipe de candidaţi PSD la Senat şi Camera Deputaţilor sunt cele mai bune

„Vrem ca soarta cetăţenilor din România şi din judeţul Giurgiu să fie alta decât a fost până acum. Vrem ca românii să aibă un nivel de civilizaţie mai ridicat, unul de trai mai bun şi să fie mândri că trăiesc în România. Vom încerca să punem în valoare cunoştinţele din administraţia publică şi să căutăm valorificarea legislativă pentru problemele ce nu au fost rezolvate până acum. Sperăm, de asemenea, ca materializarea proiectelor noastre să fie posibilă cu un Guvern PSD”, a precizat Cristian Marciu.

Administratorul public al judeţului, candidat pentru Camera Deputaţilor, Răzvan Cuc a transmis giurgiuvenilor prin intermediul presei locale următorul mesaj: „Pornim încrezători la drum. Avem o echipă, aşa cum au spus şi colegii mei, tânără iar în privinţa membrilor acesteia, spun eu, fiecare a confirmat în domeniul său de activitate. Nu venim cu oameni care presupun că ştiu ce au de făcut, ci cu oameni care chiar ştiu ce au de făcut şi au confirmat. Noi ne vom desfăşura activitatea pentru Giurgiu şi în Giurgiu, ceea ce este foarte important pentru că văd că în alte partide sunt oameni care vin sporadic, săptămânal şi doar la conferinţe de presă şi care nu ştiu decât să atace măsurile altora. Pe noi, însă, şi dumneavoastră, jurnaliştii, dar mai ales electoratul, veţi avea ocazia să ne trageţi de mânecă dacă omitem sau nu vom face lucrurile pe care le-am promis!”.

Şi Alexandru Andrei, candidat la funcţia de deputat din partea PSD Giurgiu şi-a exprimat încrederea că echipa din care face parte este una, ca întotdeauna, câştigătoare.

„Nu numai că avem o echipă tânără, dar la fel de important este că din această echipă fac parte numai giurgiuveni. Sunt oameni cărora le pasă de Giurgiu şi vom merge în Parlament pentru a reprezenta interesele giurgiuvenilor şi pentru a fi un real partener pentru administraţia locală şi judeţeană!”, a zis Alexandru Andrei.

Din păcate, candidat al PSD Giurgiu pe locul I la Senat, Niculae Bădălău nu a putut fi prezent miercuri, la Giurgiu, dar le-a transmis colegilor săi mult succes şi să-şi ducă, întotdeauna, la îndeplinire, proiectele pentru Giurgiu, pentru România.

Text şi foto: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de caniculă, astăzi şi mâine

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de caniculă, valabil astăzi și mâine, în județul Giurgiu. În...

More Articles Like This