vineri, iunie 9, 2023

FOTO: Un cadou special pentru cei găzduiţi în Complexul de Servicii Sociale Giurgiu

Must Read

Complexul de Servicii Sociale, structură rezidenţială aparţinând Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu, a primit vineri, 26 august, o donaţie constând în echipamente pentru amenajarea de spaţii de joacă şi agrement, precum şi o piscină pentru copii.

Reprezentanţii DGASPC Giurgiu menţionează, prin intermediul unui comunicat de presă, că iniţiativa aparţine Grupului Bosch în România, care a mai făcut o donaţie Complexului de Servicii Sociale Giurgiu şi în luna mai 2015.

“Am revenit la Complexul de Servicii Sociale din Giurgiu; responsabilitate socială înseamnă şi continuarea proiectelor începute. Evenimentul se înscrie în proiectul Donate a Smile; ne place să fim parte activă în  proiectele demarate, să fim aproape de copii, să aducem un zâmbet pe chipul lor, să le împărtăşim bucuria”, a declarat Andrei Hüttner, responsabilul departamentului de comunicare – Grupul Bosch în România.

Potrivit reprezentanţilor Protecţiei Copilului, la eveniment au fost prezenţi  45 de copii, beneficiari de măsură de protecţie specială în cadrul structurilor rezidenţiale din cadrul DGASPC (Complexul de Servicii Sociale şi trei case de tip familial – Casa Mea, Casa Constantin și Casa Teodora);  copiii au avut parte de bucuria de a se juca în spaţiile de agrement amenajate în curtea Complexului de Servicii Sociale, spaţii din care acum nu lipsesc leagănele, toboganul, hamacele, plasele de căţărat şi jocurile sportive.

“Prezent de asemenea la eveniment,  d-l Hanno Miorini, vicepreşedintele Departamentului Soluţii de mobilitate pentru Europa Centrală şi de Est, a avut bucuria de a primi un cadou personalizat- un panou de mulţumire confecţionat chiar de către copii şi o trusă de pixuri incripţionate cu numele său .

Tot vineri, reprezentanţii Grupului Bosch în România au mai făcut o surpriză copiilor instituţionalizaţi, invitându-i la un prânz în aer liber”, se mai arată în comunicatul de presă al celor de la Protecţia Copilului Giurgiu.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

OPINIE: Dacă eşti prost de mic, când eşti mare doar te joci! Atât de disperaţi sunt unii, că au ajuns să CRITICE organizarea unei...

Cred că au trecut mai bine de 2 luni de când vicepreşedintele Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera...

More Articles Like This