sâmbătă, iulie 20, 2024

GALERIE FOTO: Tinerii de la „Maiorescu” dau tot ce e mai bun din ei pentru dotarea Colegiului

Must Read

Zeci de tineri, elevi ai prestigiosului Colegiu Naţional „Ion Maiorescu”, alături de părinţii şi dascălii lor au participat, sâmbătă, 14 mai, la cea de-a III-a ediţie a „Galei Absolventului”.

Este un eveniment organizat de către cei din conducerea unităţii de învăţământ, alături de Asociaţia „Pro Maiorescu”, având ca scop strângerea  de fonduri pentru dotarea unor săli sau laboratoare. De această dată, însă, cu banii strânşi la Gală vor fi dotate o sală de proiecţie-video şi o bază sportivă exterioară.

„Sunt proiecte mai vechi pe care noi le avem în derulare în şcoală şi pe care, iată, încercăm să le realizăm parţial, dacă nu chiar total şi azi. Evenimentul de astăzi este unul cultural- artistic la care am invitat personalităţi ale municipiului şi judeţului nostru, la care am invitat părinţi, elevi, dar şi pe toţi ceilalţi care au dorit să participe. Le mulţumim, de altfel, tuturor pentru sprijinul oferit astăzi, dar şi pentru cel dintotdeauna”, a spus directorul Colegiului „Maiorescu”, Mirela Delea.

Astfel, pe scena Ateneului „Nicolae Bălănescu” au urcat, sâmbătă, tineri deosebit de talentaţi care fie au cântat, au dansat, fie au recitat poezii, dar, de asemenea, artiştii Colegiului au pictat, au sculptat şi au realizat diverse obiecte de artizanat. Pentru acestea, cu publicul prezent, a fost organizată o licitaţie.

„Lucrările sunt realizate de elevi sub îndrumareaa cadrelor didactice din colectivul nostru. Lucrările sunt făcute cu suflet şi destinate acestui scop nobil. Elevii au pregătit şi un stand cu dulciuri, vă invităm să le gustaţi.  Gala Absolventului a ajuns, astfel, la cea de-a III-a ediţie, vom continua tradiţia şi, de asemenea, vom organiza şi Gala Olimpicilor Maiorescieni, pentru că, iată, avem copii foarte buni, talentaţi şi cu rezultate deosebite în toate domeniile”, a mai spus Mirela Delea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This