sâmbătă, iunie 22, 2024

Social-democraţii giurgiuveni: Victor Ponta, iubit de primari, apreciat de giurgiuveni, susţinut de PSD pentru şefia Camerei Deputaţilor

Must Read

Într-o recentă conferinţă de presă, vicepreşedinţii PSD Giurgiu Constantin Cărăpănceanu(primarul din Ghimpaţi) şi Cristian Marciu(vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu), întrebaţi ce părere au despre posibilitatea ca Victor Ponta să fie noul lider al Camerei Deputaţilor, au spus că fostul premier are întreaga susţine a organizaţiei de la Giurgiu în acest sens.

„Victor Ponta este iubit de primari! A făcut, ca premier, doar lucruri bune pentru Giurgiu, pentru întreaga ţară. Sigur că îl susţinem şi credem că va face treabă bună inclusiv ca preşedinte al Camerei Deputaţilor”, a specificat Cărăpănceanu.DSC_0499

„Victor Ponta este un om care a dovedit o pregătire temeinică atât ca politician, dar mai ales ca om în administraţie. Suntem şi noi convinşi că poate face faţă cu brio oricărei sarcini, şi politic, şi administrativ aşadar. PSD Giurgiu îl susţine, dacă va fi propus ca şef al Camerei Deputaţilor”, a spus şi Marciu.

Luni, 2 mai, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declara presei centrale că Victor Ponta este „cel mai recomandat” pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Președintele PSD a precizat că urmează să aibă o întâlnire cu fostul premier după Paşte, pentru a stabili un plan.

DSC_0502Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a fost exclus, miercurea trecută, din PSD, propunerea de excludere din partid fiind făcută de Olguţa Vasilescu, Paul Stănescu şi Cătălin Rădulescu. Zgonea a intrat în conflict cu Liviu Dragnea şi cu restul conducerii PSD după ce Dragnea a fost condamnat definitiv în dosarul „Referendumul”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

A treia zi de cod portocaliu, în județul Giurgiu

Valul de căldură va persista și mâine, iar Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod portocaliu de...

More Articles Like This