sâmbătă, iunie 22, 2024

ALDE Giurgiu: Este posibil ca Traian Băsescu să ajungă în fruntea PNL?

Must Read

Reprezentanţii organizaţiei judeţene Giurgiu a partidului condus de Călin-Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin au susţinut vineri, 8 aprilie, o conferinţă de presă prin intermediul căreia, printre altele, au criticat ultimele acţiuni marca PNL, la nivel central.

Astfel, în primul rând, prin vocea copreşedintelui de la nivel local Constantin Basangiac, cei de la ALDE Giurgiu consideră că liberalii lui Blaga şi Gorghiu, prin schimbarea şefului Senatului, urmăresc doar impunerea politicii partidului.

„Se agaţă de şefia Senatului, crezând că pot să-l schimbe pe Călin-Popescu Tăriceanu şi că, astfel, pot să-şi impună politica partidului, nu că i-ar preocupa interesele statului. Considerăm, de asemenea, că îşi imaginează că şi-ar putea apropia parlamentarii, dar PNL a pornit la o luptă fără să ştie cu ce arme pleacă şi fără să ştie dacă are sau nu aliaţi”, a spus Basangiac.

Pe de altă parte, copreşedintele ALDE Giurgiu a criticat şi declaraţia lui Cătălin Predoiu(fost PDL-ist de marcă) potrivit căreia pe liberali i-ar interesa o alianţă cu formaţiunea lui Traian Băsescu, respectiv Mişcarea Populară.

„Prin asta, PNL a dovedit, în primul rând, că nu are un om care să-i conducă spre rezultate bune, dar, de asemenea, ne vedem puşi în situaţia ca Băsescu,cel care n-a făcut tocmai bine acestei ţări, să ajungă în fruntea PNL”, a mai spus Basangiac.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

A treia zi de cod portocaliu, în județul Giurgiu

Valul de căldură va persista și mâine, iar Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod portocaliu de...

More Articles Like This