joi, decembrie 7, 2023

Ce mesaje transmit, de 1 Martie, politicienii, dar şi oamenii legii?

Must Read

O primă zi de primăvară frumoasă, la Giurgiu, de 1 Martie, cu flori, mărţişoare, zâmbete şi urări sincere! O atmosferă plăcută, azi, şi pe reţelele de socializare.

Iată câteva dintre mesajele pe care le-am găsit pe paginile de Facebook ale unor lideri politici, dar şi reprezentanţi ai administraţiei locale, cât şi centrale.

Marian Mina, director Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri BucureştiDSC_0188 Cu drag, de Mărtişor, primiţi primăvara în sufletul vostru şi fie ca acest anotimp să vă aducă împliniri şi noroc, fericire şi iubire şi nu în ultimul rând căldură sufletescă de la cei dragi! Vă doresc o primăvară frumoasă!”

Senator Niculae Bădălău, preşedinte PSD Giurgiu

niculae badalau

„Aş fi vrut să pot trimite câte un mărţişor tuturor doamnelor și domnișoarelor, dar întrucât nu pot, dați-mi voie să leg câte un gând bun de un şnur de mărțișor şi le dau drumul în vânt, cu speranţa să ajungă la voi.
Cu preţuire, pentru dumneavostră… Soției și fiicelor mele, sunteţi minunate!”

 

Primar al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu

barbu

„Sărbătoarea Mărțișorului îmi oferă plăcutul prilej de a transmite tuturor florilor din municipiul Giurgiu, doamne și domnișoare, o primăvară frumoasă, plină de speranță și optimism. Acest anotimp atât de iubit și de așteptat să vă aducă sănătate, soarele să vă lumineze sufletul și calea și să aveți parte de bucurii, înțelegere, armonie și pace!”

 Preşedintele pensionarilor social-democraţi, Dan Cristescu

dan cristescu

„DANSÂND CU FLORILE PRIMÃVERILOR NOASTRE !

Lăsaţi să vă picure in suflet incă o primavară, să vă cuprindă obrajii și să vă invăluie inima; dansaţi cu ea in lumina soarelui si lasaţi-o să vă umple braţele cu flori și iubire. Viaţa, lumina, căldura… parfumul de fericire este esenta primăverii, iar mărţisorul simbolul ei. Vă dorim ca razele soarelui somnoros să deschidă petalele sufletului asemeni ghiocelului odată cu sosirea primăverii!”

Vicepreşedinte central al OFSD, Aurelia Dobre:

_DSC0193

aurelia dobre martie

Ministru secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Răzvan Cuc:

cuc

 

Cuc urare

De asemenea, au transmis, cu sprijinul presei locale, mesajele lor şi oamenii legii.

 Jandarmeria Giurgiu:

„De 1 Martie, vă dorim tuturor o primăvară frumoasă! Tradiţionala aniversare a Mărţişorului să vă aducă, odată cu primele zâmbete ale primăverii, îndeplinirea tuturor obiectivelor şi proiectelor dumneavoastră, sănătate, fericire şi numai bucurii! Jandarmeria Giurgiu urează tuturor doamnelor și domnișoarelor  o primăvară minunată, plină de speranţe şi zâmbete!” 

Poliţia Giurgiu:

„An de an, ziua de 1 Martie readuce în sufletul oamenilor, speranţa, optimismul şi credinţa în mai bine. Triumful reînvierii şi regenerării naturii nu putea fi invocat decât prin gingăşia şi candoarea florilor oferite de Mărţişor.  Echipa managerială urează doamnelor şi domnişoarelor din judeţul Giurgiu „O primăvară minunată plină de bucurii şi realizări deosebite alături de cei dragi ! „

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This