sâmbătă, aprilie 20, 2024

Circulaţia pe Podul Prieteniei- pe ambele benzi, de la finele lui noiembrie

Must Read

Anunţul a fost făcut joi, 29 octombrie, în conferinţă de presă, de către secretarul de stat în Ministerul Transporturilor social-democratul Răzvan Cuc.

El a precizat că ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a fost, marţi, la Giurgiu, ca să vadă stadiul reparaţiilor capitale ce sunt executate pe podul ce leagă Giurgiu de Ruse.

„Am înţeles că, CNADNR, prin Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri(DRDP) Bucureşti, cu antreprenorul s-a stabilit un termen pentru redeschiderea circulaţiei pe ambele sensuri iar acest lucru se va întâmpla după data de 20 noiembrie”, a spus Cuc.DSC_0012

Declaraţiile vin în contextul în care a răspuns presei locale care-i sunt atribuţiile în cadrul Ministerului Transporturilor.

„În urma discuţiilor cu ministrul Matache, principala atribuţie se referă la activitatea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale. Sigur, vor mai fi şi alte prerogative, dar acesta este principalul domeniu de care mă voi ocupa. Am găsit o echipă frumoasă la Minister. De asemenea, auzisem lucruri pozitive despre ministrul Matache şi este, într-adevăr, un tehnocrat, un om care cunoaşte foarte bine sistemul şi vrea o echipă eficientă pentru a finaliza şi demara proiectele mari de infrastructură rutieră”, a specificat Răzvan Cuc.

 Secţie specială pentru administrarea Drumurilor Naţionale ce străbat Giurgiu

Tot secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Răzvan Cuc a precizat că, miercuri, 28 octombrie, a avut o discuţie cu şeful CNADNR, Narcis Neaga, pe probleme de deszăpezire. „Pentru a preveni incidente, s-a stabilit la nivelul Ministerului Transporturilor ca, în fiecare weekend, secretarii de stat să asigure permanenţa pentru a putea fi luate decizii rapide. Tot domnul Neaga a spus că va fi înfiinţată, la Giurgiu, o secţie pentru Drumurile Naţionale, în adminstrarea DRDP Bucureşti”, a specificat Răzvan Cuc.

C. Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This