joi, iulie 25, 2024

„Vor fi bani pentru scăderea de taxe şi creşterea salariilor profesorilor şi medicilor” spune premierul Ponta

Must Read

Primul-ministru al României, Victor Ponta, a postat, recent, pe pagina sa de Facebook, un mesaj cu privire la noutăţile din economia ţării.

ponta guvern„O veste din economia reală! Încasările suplimentare la ‪#‎buget în primele 9 luni din 2015 sunt de 13,6 miliarde RON, mai mari decât plusul de venituri încasate pe tot anul 2014 (13,5 miliarde RON)!

Cum se citește asta: modelul ‪#‎economic propus de noi funcționează și vor fi bani pentru scăderea de taxe și creșterea salariilor profesorilor și medicilor.

Mai mult, avem 6,1 miliarde RON ‪#‎excedent bugetar (0,87% din PIB), mult mai mare decât excedentul de 0,4 miliarde RON (0,06% din PIB) înregistrat la aceeași dată în anul 2014!

Rezultatele sunt foarte bune cu toate că am luat măsuri de relaxare fiscală importante (‪#‎TVA 9% la produse alimentare și băuturi nealcoolice, scutirea de impozit pe profitul reinvestit, reducerea CAS cu 5 p.p. la angajator ș.a.), a scris Victor Ponta pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This