sâmbătă, iulie 20, 2024

Liviu Dragnea cere o discutie serioasă despre întregul sistem de pensii

Must Read

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, 26 octombrie 2015, că îşi doreşte o discuţie „serioasă” despre întregul sistem de pensii din România, potrivit Agerpres.

„Eu le-am spus (senatorilor PSD, n.r.) că părerea mea este neschimbată (cu privire la proiectul pensiilor speciale – n.r.). Vreau o discuţie serioasă despre întregul sistem de pensii din România pentru că trebuie să ne gândim la toţi pensionarii din România, cei prezenţi şi cei viitori”, a spus Liviu Dragnea, la finalul şedinţei grupului PSD din Senat.

Liderul social-democraţilor a anunţat că senatorii PSD vor iniţia o discuţie privind sistemul de pensii cu Ministerul Muncii, dar şi cu alte instituţii.

„Colegii din Senat, în frunte cu liderul grupului, au zis că vor începe (…) o discuţie şi cu Ministerul Muncii şi cu alte instituţii, în aşa fel încât să ne gândim, în primul rând, la cei cu pensiile mici, la întregul sistem de pensii. O bucată din sistemul de pensii scoasă în evidenţă nu cred că este corect. Pe de altă parte, mi-au zis şi despre salariile demnitarilor, ei nu sunt de acord cu ordonanţa privind salariile mărite pentru demnitari şi atunci nu putem avea altă atitudine într-un alt subiect cu aceeaşi conotaţie„, a explicat Liviu Dragnea.

AGERPRES

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This