joi, decembrie 7, 2023

Liviu Dragnea cere o discutie serioasă despre întregul sistem de pensii

Must Read

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, 26 octombrie 2015, că îşi doreşte o discuţie „serioasă” despre întregul sistem de pensii din România, potrivit Agerpres.

„Eu le-am spus (senatorilor PSD, n.r.) că părerea mea este neschimbată (cu privire la proiectul pensiilor speciale – n.r.). Vreau o discuţie serioasă despre întregul sistem de pensii din România pentru că trebuie să ne gândim la toţi pensionarii din România, cei prezenţi şi cei viitori”, a spus Liviu Dragnea, la finalul şedinţei grupului PSD din Senat.

Liderul social-democraţilor a anunţat că senatorii PSD vor iniţia o discuţie privind sistemul de pensii cu Ministerul Muncii, dar şi cu alte instituţii.

„Colegii din Senat, în frunte cu liderul grupului, au zis că vor începe (…) o discuţie şi cu Ministerul Muncii şi cu alte instituţii, în aşa fel încât să ne gândim, în primul rând, la cei cu pensiile mici, la întregul sistem de pensii. O bucată din sistemul de pensii scoasă în evidenţă nu cred că este corect. Pe de altă parte, mi-au zis şi despre salariile demnitarilor, ei nu sunt de acord cu ordonanţa privind salariile mărite pentru demnitari şi atunci nu putem avea altă atitudine într-un alt subiect cu aceeaşi conotaţie„, a explicat Liviu Dragnea.

AGERPRES

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This