luni, aprilie 22, 2024

Şoferii, sfătuiţi să iasă prin alte vămi spre Bulgaria decât cea de la Giurgiu

Must Read

Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi din România SA comunică utilizatorilor drumurilor naționale și autostrăzilor din România că în această perioadă, la trecerile de frontieră spre Bulgaria, poliția de frontieră bulgară, efectuează, de sâmbătă, 8 august, controale amănunțite la toate categoriile de autovehicule.

Aceasta, alături de lucrările de reabilitare la podul peste Dunăre de la Giurgiu generează mărirea timpilor de așteptare la frontieră.

“Reamintim că la punctul de frontieră Giurgiu se efectuează lucrări ce constau în înlocuirea integrală a sistemului rutier (plăci betonate și straturi asfaltice), în vederea asigurării confortului și siguranței traficului rutier pe această porțiune de drum. Menționăm că, odată cu demararea lucrărilor de reabilitare, se circulă pe o singură bandă ce este in permanență supravegheată de Anteprenor pentru asigurarea condițiilor de siguranță a circulației”, se arată într-un comunicat de presă al CNADNR.

Pentru evitarea unor blocaje în trafic, li se recomandă conducătorilor auto ca pentru trecerea în Republica Bulgaria să folosească și punctele alternative de trecere a frontierei, după cum urmează:

– Calafat (rutier) – Bechet (trecere cu bacul) – Zimnicea (trecere cu bacul) – Călărași (trecere cu bacul) – Negru Vodă (rutier) – Vama Veche (rutier)

„Încă o dată facem apel la massmedia, și mai ales la posturile de radio care sunt atât de ascultate în mașini, să ne ajute cu popularizarea acestor puncte alternative de trecere a frontierei pentru a evita eventualele blocaje de la trecerea în Bulgaria pe la Podul de la Giurgiu”, se mai arată în comunicat.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This