vineri, iunie 21, 2024

„I like to move it!”- o campanie reuşită şi la Giurgiu

Must Read

Stau suficient la calculator, ori trimit sms-uri aproape non-stop sau pare că îi preocupă doar facewbook-ul şi aşa mai departe, astfel că, un strop de mişcare nu le strică deloc. Dimpotrivă, se ştie, mişcarea face bine sănătăţii. La asta s-au gândit şi tinerii social-democraţi din ţară când au lansat campania „I like to move it!”(Îmi place mişcarea!).

O activitate în acest sens a avut loc şi la Giurgiu, sâmbătă, 2 mai, de Ziua Tineretului, organizată, desigur de reprezentanţii TSD Giurgiu.

Adică, s-au desfăşurat meciuri de fotbal la care au participat peste 30 de tineri.sport tsd 2 sport tsd 3

“Nu am avut învingători sau învinși, toți au câștigat- în primul rând sănătate, lucrul cel mai important pentru tineri în ziua de astăzi. Am avut diplome de participare pentru toată lumea și sperăm ca o acțiune asemănătoare să derulăm și în alte localități, cât mai curând”, ne-a spus preşedintele organizaţiei judeţene a TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu.

La rândul său, şeful tinerilor social-democraţi din municipiu, Ionuţ Barbu, a declarat: „Am avut această acțiune comună, la care, în ciuda vremii nefavorabile, au răspuns prezent tinerii giurgiuveni care au înțeles că, doar câteva minute de mișcare, fac mai mult decât orice alt tratament cu vitamine. Mișcarea, sportul reprezintă, după cum se vede, un liant pentru tineri, indiferent de culoarea politică”.

Activităţile sportive în cadrul campaniei „I like to move it” vor continua. Pe 9 mai, de Ziua Europei, tinerii social-democraţi vor organiza noi concursuri în mai multe sporturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

A treia zi de cod portocaliu, în județul Giurgiu

Valul de căldură va persista și mâine, iar Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod portocaliu de...

More Articles Like This