joi, decembrie 7, 2023

FOTO: Giurgiu a înviat de Zilele Municipiului

Must Read

Giurgiuvenii de toate vârstele au participat în număr foarte mare la manifestările organizate cu ocazia Zilelor Oraşului. Dacă joi dimineaţa, sute de oameni au mers la Catedrala „Adormirea Maicii Domnului”, seara, mii de giurgiuveni au împânzit Piaţa Unirii, respectiv zona din faţa Teatrului „Tudor Vianu” şi pietonala Mircea cel Bătrân.

Zeci de comercianţi din diverse zone ale ţării au venit cu grătare, pe care sfârâie continuu mici, cârnaţi, carne de pui, porc sau oaie, dar şi cu gogoşi, clătite uriaşe, baloane, jucării, suveniruri, aşa cum se întâmplă în fiecare an. Ce-i drept, preţurile sunt destul de piperate, dar unii giurgiuveni spun că o dată pe an e Ziua Municipiului, aşa că sunt dispuşi să dea, de exemplu, 8 lei pentru suta de grame de pastramă de oaie.

Seara de joi, 23 aprilie, a adus pe scena din faţa teatrului artişti locali ai muzicii populare, iar de la 22.00 au încântat publicul Corina şi Antonia.

În această seară, pe aceeaşi scenă, vor urca The Dada, Lidia Buble, Narcotic Sound&Christian D şi Direcţia 5.

C.S.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This