luni, iunie 17, 2024

Răzvan Cuc: Cred că Mircea M. Ionescu n-a avut “facultatea de şmecheri” preferată de Mustăţea

Must Read

Aşa cum era de aşteptat, ştirea privind respingerea dosarului lui Mircea M. Ionescu pentru un nou mandat la conducerea Teatrului “Tudor Vianu” a stârnit reacţii dure, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul numirii lui Constantin Buduru în scaunul de şef al Muzeului Judeţean.

În conferinţă de presă, joi, 23 aprilie, purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, consilier judeţean Răzvan Cuc a criticat dur ceea ce s-a întâmplat în privinţa regulilor schimbate în timpul jocului, la concursul pentru manageriatul Teatrului giurgiuvean.

“Modul lui Vasile Mustăţea(şeful CJ, ce are în administrare Teatrul din Giurgiu, n.r.) de a face administraţie, lasă din nou de dorit. Cei 4 ani şi 9 luni de mandat al lui Mircea M. Ionescu nu au fost puşi sub <<lupa legii>>, ci tocmai acum… Domnul Ionescu s-a zbătut, ştim cu toţii, pentru un teatru ce a fost subfinanţat, pentru un teatru cu o sală… ca o saună, vara. Este inacceptabil că nici acum nu are o instalaţie de climatizare”, a spus el.

Răzvan Cuc consideră că acel criteriu, scos brusc la iveală, privind obligativitatea ca un manager de teatru să aibă studii în domeniu nu ar fi adevăratul motiv pentru care dosarul i-a fost respins lui Mircea M. Ionescu.

“Când s-a împărţit bugetul, Teatrului i-a fost alocată o sumă consistentă, după presiunile pe care noi le-am făcut. Şi cred că domnul Mircea M. Ionescu nu are… facultatea de şmecheri preferată de domnul Mustăţea. Oricum, vreau să-i spun domnului Ionescu faptul că adevăratul examen a fost acela cu cetăţenii, pe care l-a trecut cu brio”, a subliniat social-democratul giurgiuvean.

Zvonurile îl dau pe fostul manager, Cosmin Creţu, ca favorit în ceea ce priveşte conducerea Teatrului “Tudor Vianu”. “Să nu uităm, totuşi că domnul Creţu a lăsat un prejudiciu la Teatru. Din păcate, Vasile Mustăţea apreciază executanţii. Se face o mare nedreptate”, a mai spus Răzvan Cuc.

C.S.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de caniculă, astăzi şi mâine

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de caniculă, valabil astăzi și mâine, în județul Giurgiu. În...

More Articles Like This