joi, decembrie 7, 2023

Stingem luminile pentru o oră, mâine seară?

Must Read

Urbea noastră va participa şi anul acesta, pentru a şasea oară consecutiv, la campania Earth Hour(Ora Pământului).

Este o iniţiativă globală organizată şi coordonată de World Wide Fund(WWF), pornită dintr-o necesitate a conştientizării omenirii asupra unora dintre cele mai mari amenințări actuale: schimbările climatice și efectele acestora.
Reprezentanţii Primăriei Giurgiu anunţă că mesajul campaniei de anul acesta este „Dăruieşte naturii din energia ta”.

„Cetățenii sunt invitați să stingă luminile în case și să iasă la o alergare nocturnă, la o tură cu bicicleta sau o simplă plimbare simbolică prin oraș, pentru a contribui la un mediu mai curat, mai bine îngrijit și, prin urmare, mai sănătos. Anul acesta participarea municipiului Giurgiu la campanie va consta în stingerea luminilor în interiorul și exteriorul clădirilor emblematice din municipiu, precum și întreruperea iluminatului stradal pe principalele artere ale orașului, sâmbătă, 28 martie 2015, în intervalul orar 20.30 – 21.30”, spun cei de la Primăria Giurgiu.

De-a lungul celor șase ediții de până acum, peste 40 de orașe au participat în mod activ la Ora Pământului și sute de mii de români au stins luminile pentru o oră, în ultima sâmbătă din martie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This