joi, mai 30, 2024

Gabriela Firea: PNL este incapabil să se reformeze. Moţiunea de cenzură este motivată doar de o sete de putere

Must Read

„Deşi a avut de mai multe ori şansa să îşi asume drept obiectiv stabilitatea politică a României, Partidul Naţional Liberal demonstrează în continuare că nu este capabil să se reformeze şi să se prezinte în faţa electoratului drept un partid serios.

În condiţiile în care singurul proiect pe care liberalii şi colegii lor din PDL sunt capabili să îl prezinte este cel al unei moţiuni de cenzură, putem trage concluzia că aceştia nu susţin măsurile utile luate de actualul Guvern pentru creşterea economică, a numărului investiţiilor şi a locurilor de muncă pentru tineri. Din păcate, PNL este la fel de distructiv sub conducerea Alinei Gorghiu şi a lui Vasile Blaga precum era PDL atunci când era condus de Traian Băsescu. Un demers a cărei singura menire este să îi aducă pe democrat-liberali din nou la putere, în frunte cu un prim-ministru complet nepregătit, în persoana lui Cătălin Predoiu, este complet neserios. PNL nu reprezintă în acest moment o alternativă pentru că nu are un proiect de guvernare sau o viziune pentru România. Singura motivaţie politică a celor din opoziţie este în acest moment setea de putere – iar românii nu asta aşteaptă”.

Gabriela Firea, purtător de cuvânt al PSD

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Nicolae Barbu şi echipa PSD Giurgiu continuă întâlnirile cu giurgiuvenii. „Giurgiu a stat pe loc, în ultimii 4 ani, iar oamenii vor schimbare”

Echipa de campanie a PSD Giurgiu şi candidatul social-democrat la funcţia de primar, Nicolae Barbu, au mers, seara trecută,...

More Articles Like This