vineri, aprilie 26, 2024

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu: In realitate, Traian Basescu candideaza pentru al treilea mandat

Must Read

„Traian Basescu candideaza la aceste alegeri. Cum? Prin prin reprezentantii sai, adica, prin Klaus Iohannis, Monica Macovei, Elena Udrea sau Szilagyi Zsolt. Pentru cine nu intelege, ofer o explicatie simpla.

Cei amintiti sunt doar pioni asezati pe tabla de joc a politicii romanesti de manuta deloc gingasa a lui Traian Basescu.

Iohannis este omul cu care s-a intalnit pe ascuns, si nu doar o singura data, atunci cand primarul din Sibiu a fost la Vila Lac si a fost deconspirat de presa.

Despre Macovei stim ca este reprezentantul cel mai agresiv al basismului si creatoarea instrumentelor cu care Basescu si-a atacat adversarii.

Elena Udrea este cea care se declara urmas oficial al lui Traian Basescu.

Candidatul PPMT, Szilagyi Zsolt, este unul dintre amicii de sprit ai presedintelui cand merge in Harghita si Covasna, asa cum sunt si Viktor Orban sau diversi indivizi din zona Jobbik.

Vedem, deci, ca Traian Basescu candideaza printr-o coalitie de reprezentanti si, in aceste conditii, totul devine foarte simplu in ceea priveste optiunile electoratului. Pe 2 noiembrie, romanii trebuie sa aleaga intre Victor Ponta, adversarul declarat al basismului, abuzului si coruptiei generalizate ale acestui regim, sau unul dintre candidatii aruncati pe piata de Traian Basescu, in planul lui diabolic de a-si mentine puterea si de a scapa nepedepsit pentru toate lucrurile ingrozitoare pe care le-a patronat in cei zece ani de mandat”, a declarat recent, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Social-democraţii Marian Mina şi Nicolae Barbu şi-au depus candidaturile pentru alegerile din 9 iunie

Marian Mina- candidat PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu şi Nicolae Barbu- candidat PSD la funcţia...

More Articles Like This