Similitudinile dintre Klaus Iohannis și actualul președinte al României, Traian Băsescu, sunt vizibile, cum ar spune românii de rând, de la o poștă.

Dar, după plecarea din USL a liberalilor, și după plecarea din fruntea PNL a lui Crin Antonescu, Klaus Iohannis a susținut toate pozițiile politice și economice ale lui Traian Băsescu.

Întâi de toate, atât Iohannis, cât și Băsescu au criticat inițiativa Guvernului de a reduce taxa CAS. La fel ca Traian Băsescu, susține politica de austeritate care a condus la tăierea veniturilor românilor. La fel ca Băsescu, și Iohannis susține că referendumul din 2012 pentru demiterea președintelui nici măcar nu ar fi trebuit să aibă loc.

O altă asemănare între cei doi o reprezintă funcția de pe care pleacă „la luptă”: ca și Băsescu, și Iohannis candidează la cea mai înaltă funcție în stat din postura de primar al unui oraș. După cum se știe deja, o Românie condusă de un fost primar nu a avut niciodată evoluții pozitive.

La fel ca și Traian Băsescu, și Klaus Iohannis este susținut de PD-L, partidul care a tăiat pensiile și salariile românilor!

Pe de altă parte, Klaus Iohannis are o înțelegere cu Traian Băsescu ca să-l numească premier în schimbul unei susțineri la alegerile prezidențiale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.