luni, iunie 17, 2024

Scântei și jigniri la Consiliul Județean Giurgiu

Must Read

beianu-dumitruCum craca de sub picioarele lui Mustățea se rupe, putredă fiind, și cum de Titi Goarnă nu mai ascultă nimeni, de ceva vreme, a venit rândul „purtătorul de cuvinte” al președintelui Vasile Mustățea să intervină în apărarea „șefului”. La cine nu s-ar fi așteptat consilierii județeni la ședința din ultima zi a lunii septembrie, s-a ridicat și a început să arunce cu amenințări și chiar cu jigniri în cei prezenți: nimeni altul decât administratorul public al județului, Dumitru Beianu.

„Asistăm la momente penibile”, spunea el. „Am pretenții la colegii din stânga și din dreapta, dar se vede treaba că au primit ordin de la Barbu și de la Bădălău să voteze cum le spune partidul, și nu în cunoștință de cauză. Vor război cei doi? Lasă, să vezi război ce o sa am eu, Beianu, de mâine, cu Barbu și Bădălău”, a amenințat administratorul public.

Nici nu și-au revenit cei din sală din șocul produs de o asemenea afirmație, că Beianu și-a dat iar în petic. Jignirile au lăsat cu gura căscată, la propriu, mai bine de jumătate din audiență: „Constat cu stupoare că în această sală sunt mai mulți anormali decât oameni normali”, referindu-se, cel mai probabil, la noua majoritate din Consiliul Județean, majoritate care nu mai „joacă” (votează) după cum dă tonul sau cântă (fals, ce-i drept) Vasile Mustățea.

Și totuși, cine este Dumitru Beianu, să își permită amenințări la adresa unor aleși ai giurgiuvenilor, sau să își permită catalogarea unor oameni, într-o categorie sau alta?

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

FOTO/VIDEO: Intervențiile pompierilor giurgiuveni, pe timpul și după codul roșu și portocaliu de vreme severă

În urma fenomenelor meteo periculoase care s-au înregistrat, în această noapte, în municipiul Giurgiu și în mai multe comune...

More Articles Like This