joi, iulie 25, 2024

Ion TACHE: „Eu nu sunt primarul meu, ci al cetățenilor!”

Must Read

Lovitură de teatru în politica giurgiuveană: cel la care nimeni nu se aștepta că, vreodată, va părăsi tabăra liberală, primarul comunei Adunații Copăceni, Ion Tache, a decis să sprijine candidatul Partidului Social Democrat la alegerile prezidențiale, Victor Ponta. 

Acesta a făcut anunțul în conferința de presă a PSD de miercuri, 1 octombrie. „Am luat această decizie, și vă garantez că nu a fost o alegere ușoară. Dar a primat următoarea idee: eu nu sunt primarul meu, ci al cetățenilor, al celor peste opt mii de locuitori ai comunei pe care o conduc de ani buni. Nu blamez pe nimeni, nu dau vina pe nimeni; aceasta este decizia mea, care a început să îmi încolțească în minte încă de la ruperea USL-ului de către Crin Antonescu. Nu mi-am depus încă, oficial, adeziunea, dar o voi face în scurt timp. Probabil că alături de mine vor mai veni și câțiva consilieri locali, încă nu știu, voi avea discuții cu ei”, a precizat Ion Tache.

Primarul din Adunații Copăceni a mai precizat faptul că gândirea sa liberală va putea face „casă bună” cu cea socială, și că nu vede niciun impediment în a sprijini un candidat tânăr, care are multe de oferit și care, în calitatea sa de premier, a demonstrat că face treabă bună.

Oana CĂLIN

1 COMENTARIU

  1. HAHAHA…. Si cand te gandesti ca acum 2-3 saptamani , in timpul sedintei de la Giurgiu la care a participat si Orban a luat cuvantul si i-a luat ” la refec ” si la ” tarbaca ” pe tradatori .
    Si mai spunea ca-i parca unul din cei mai vechi liberali din judet
    si ne mai dadea si sfaturi de cum va castiga dreapta alegerile…

    P.S. Va rog schimbati-i poza ca pare amenintat cu niscaiva ” dosare „……hahaha

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This