vineri, iunie 9, 2023

Reținerea primarului din Izvoarele, anunțată de posturi naționale de televiziune?

Must Read

Reținerea primarului Alin Bănică Stanciu, edilul comunei Izvoarele, de ieri, în urma descinderii mascaților, a fost subiectul principal abordat de președintele interimar al organizației județene a  Partidului Liberal Reformator, Toma Petcu. 

„Prea multe coincidențe am constatat în acțiunea derulată ieri. Întâi de toate, pe un post național de televiziune, cu o seară înainte, mai precis cu circa 12 ore înainte să se întâmple, a fost anunțat că, a doua zi, toate televiziunile se vor îngălbeni de breaking news-uri care vor anunța că unul dintre candidații la președinție va avea de suferit, indirect, ca urmare a acțiunilor unui membru de partid. A doua zi, la ora 10 și jumătate, eram anunțat telefonic de faptul că Alin Stanciu, primarul care cochetează cu ideea de a ni se alătura, a fost reținut. O altă coincidență este ziua în care s-au întâmplat toate acestea: ziua de naștere a primarului, cu o zi înainte de lansarea candidaturii lui Călin Popescu Tăriceanu și o zi după vizita acestuia la Giurgiu”, a spus Toma Petcu.

Pe de altă parte, acesta spunea că, totuși, are încredere în justiție și că primarul din Izvoarele li se va alătura, în partid, în foarte scurt timp.

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

OPINIE: Dacă eşti prost de mic, când eşti mare doar te joci! Atât de disperaţi sunt unii, că au ajuns să CRITICE organizarea unei...

Cred că au trecut mai bine de 2 luni de când vicepreşedintele Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera...

More Articles Like This