marți, aprilie 30, 2024

Astăzi, începe AUTORECENZAREA, prima etapă de colectare a datelor de la populaţie pentru Recensământ

Must Read

De astăzi, 14 martie, începe autorecenzarea, prima etapă de colectare a datelor de la populație pentru Recensământul Populației și Locuințelor.

Autorecenzarea este folosită în premieră pentru țara noastră și va putea fi realizată online de fiecare persoană. Pentru persoanele cu abilități digitale mai reduse, va exista posibilitatea de a fi asistați de operatori la completarea datelor.Fiecare persoană se poate autorecenza în 2 pași:

Pasul unu: persoana accesează PLATFORMA DE AUTORECENZARE și completează formularul de pre-înregistrare pentru ea însăși și pentru membrii gospodăriei din care face parte;

Pasul doi: persoana care a făcut pre-înregistrarea și membrii gospodăriei sale (pe care i-a trecut în formularul de preînregistrare) vor primi un link la adresa/adresele de email indicate, fiecare link conducând la chestionarul individual de recensământ. La finalul chestionarului, după completare, se apasă butonul ,,Finalizare” și chestionarul completat este transmis în baza de date a recensământului.

Autorecenzarea este disponibilă populației, în perioada 14 martie – 15mai 2022 și se poate realiza de pe orice dispozitiv electronic (telefoane inteligente, tablete, laptopuri, desktopuri etc.).

Autorecenzarea online asistată (ARA) se poate face în spații special amenajate de fiecare primărie fie pe tabletele recenzorilor ARA, fie de pe propriile dispozitive electronice, cu sprijinul unui recenzor.Pentru informații detaliate privind desfășurarea Recensământului Populației și Locuințelor puteți să consultați www.recensamantromania.ro (site pe care se găsește și PLATFORMA DE AUTORECENZARE).

Sursă: Dragoş Udvuleanu, Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

PNL Giurgiu, pă opulenţă şi aroganţă! O singură ţinută a fiicei senatorului Toma Petcu valorează cât o maşină bună

Să dea dracu’ dacă lor le scapă vrei poză cu vreun ceas sau adidaşi ai vreunui contracandidat! Urlă toate...

More Articles Like This