joi, iulie 25, 2024

Gafă IMPARDONABILĂ, la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” Giurgiu. Subiectele la Psihologie, date în limba germană

Must Read

„Dorel” loveşte şi-n educaţia din Giurgiu. Şi nu oriunde, ci la prestigiosul Colegiu Naţional „Ion Maiorescu”. Acolo unde, azi, la ultima probă a Bacalaureatului, elevii care au dat examen la Psihologie s-au trezit cu subiectele… în limba germană.

Vă daţi seama, după ce că erau copiii ăştia oricum foarte emoţionaţi şi obosiţi, ce-o fi fost în mintea lor când cuvintele de pe foaie brusc nu mai aveau niciun sens?

Nici nu ştii dacă să râzi sau să plângi.

Acum, noi înţelegem că avem un preşedinte de ţară care-o vorbeşte la perfecţie, că germana e o limbă de viitor, că o fi fost şi căldură mare(deşi, azi, chiar n-a fost), dar, totuşi, cum e posibil aşa ceva? La Maiorescu?!

N-au observat gafa nici membrii comisiei de bac, nici informaticianul care le-a scos la imprimantă şi nici supraveghetorii. „Profesionalism absolut” pe linie, clar, mai ales că membrii comisiei menţionate au fost aleşi pe sprânceană de şeful de la Inspectoratul Şcolar, viitorul consilier judeţean al PNL Ion Ghimpeţeanu.

Că, vorba aia, cine se aseamănă se adună.

Bravo, nota 1, treceţi la loc!

P.S.: Bineînţeles că elevilor le-au fost date, ulterior, subiectele în limba română şi că le-a fost alocat timp suplimentar pentru rezolvarea acestora, dar chestia asta va cântări, evident, cât o bilă mare şi neagră pentru cei care se pretind a fi cei mai buni din judeţ…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This