joi, iulie 25, 2024

Poliţia de Frontieră Giurgiu: Arteră specială pentru transporturile de produse perisabile

Must Read

În urma ședinței de lucru desfășurate în data de 11.06.2024, la sediul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, cu participarea șefului Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, comisar șef Chiran Viorel, reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu și reprezentanți din partea conducerii Direcției Regionale Poliția de Frontieră Ruse și a Direcției Regionale de Poliție Ruse, s-a stabilit că, începând cu data de 17.06.2024,  să fie operaționalizată câte o arteră pe sens, dedicată special transportului cu produse perisabile, pasări și animale vii, în PTF Giurgiu Ruse astfel:

  • pe sensul de intrare în România / ieșire din R. Bulgaria camioanele cu astfel de produse vor fi direcționate pe artera nr. XI,  prima artera din partea dreapta, de la specificul turisme
  • pe sensul de ieșire din România/ intrare în R. Bulgaria, camioanele cu astfel de produse vor fi direcționate pe artera nr. VIII, prima arteră din partea dreaptă, de la specificul camioane.

Pentru intrarea în România, arterele vor fi marcate și semnalizate corespunzător prin grija CNAIR, fiind separate de cele cu trafic normal.

Menționăm faptul că polițiștii de frontieră sunt pregătiți și mențin permanent legătura cu autoritățile bulgare pentru a îndruma participanții la trafic și a fi evitate blocajele în traficul transfrontalier.

Comunicat ITPF Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This