luni, iunie 17, 2024

Echipa PSD Giurgiu şi Nicolae Barbu, discuţii cu oamenii din cartierul Oinac: “Gândesc o formă de furnizare gratuită a apei potabile pentru persoanele defavorizate!”

Must Read

Seara trecută, echipa de campanie a candidatului PSD la funcţia de primar al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, s-a deplasat în cartierul Oinac şi au discutat cu oamenii despre problemele de acolo, dar mai ales despre soluţiile la acestea.

“Cartierul Oinac. Aceleaşi probleme semnalate, dar în altă ordine. Locurile de parcare reprezintă cerinţa principală, poate la concurenţă cu câinii comunitari. De asemenea, oamenii se plâng de lipsa locurilor de joacă şi a unui teren de sport în zona H-uri. Laitmotivul supărărilor îl reprezintă preţul apei şi al canalizării. Dacă acum este scump şi de nesuportat, cum va fi peste 2 ani, când acesta va ajunge la 31 de lei? Încep să gândesc o formă de furnizare gratuită a apei potabile pentru persoanele defavorizate. Nu poţi, prin preţ, să îi condamni la întoarcere în timp privind asigurarea condiţiilor de igienă corporală. Am speranţa că oamenii au înţeles că “epoca de glorie a aviatorului” s-a încheiat” – Nicolae Barbu, candidat PSD la funcţia de primar al municipiului Giurgiu.

Material comandat de Partidul Social Democrat – PSD Giurgiu, realizat de Dunav Media SRL, CUI Mandatar Financiar 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de caniculă, astăzi şi mâine

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de caniculă, valabil astăzi și mâine, în județul Giurgiu. În...

More Articles Like This