vineri, aprilie 19, 2024

Aproximativ 18 tone de deșeuri din aluminiu, oprite în Vama Giurgiu

Must Read

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni alături de reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui mijloc de transport, nereguli privind transferul a aproximativ 18 tone de deşeuri din aluminiu.

În data de 02.04.2024, în jurul orei 08:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară un cetățean bulgar, în vârstă de 45 de ani, aflat la volanul unui ansamblu rutier, care transporta deșeuri din aluminiu, de la o societate din Bulgaria pentru o societate din Germania.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transport, colegii noştri au solicitat sprijin autorizat reprezentanților Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Giurgiu.

Astfel, în cadrul verificărilor, s-a stabilit că în ansamblul rutier se află cantitatea totală de 18.300 kilograme deșeuri din aluminiu.

          Procedând la verificarea documentelor de însoțire s-a constatat faptul că transportul nu îndeplinea condițiile de intrare în țară, motiv pentru care autorităţile competente nu au permis accesul mijlocului de transport pe teritoriul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This